- آغاز توزیع کالابرگ الکترونیکی در این استان ها | دریافت کالابرگ الکترونیکی اختیاری شد؟
- ثبت نام جدید برای جاماندگان یارانه نقدی | واریز یارانه نقدی 10 میلیون تومانی برای جاماندگان
- تعیین تکلیف نهایی دولت برای افزایش قیمت بنزین | قیمت بنزین گران شد؟
- قیمت خودرو امروز ترمز برید | پژو 206 نیم میلیارد تومان!!
-
حیوان خانگی عجیب مهران مدیری همه رو شوکه کرد | زخمی شدن مهران مدیری بدست حیوان خانگی اش+ عکس -
سفره عجیب شبنم قلی خانی در شب یلدا | منظور شبنم قلی خانی از این چیدمان چه بود؟ -
عکس دیده نشده از بهاره رهنما با پیژامه در خیابان | نگاه های عجیب شوهر جدید بهاره رهنما به او -
لباس ناجور مرجانه گلچین در مهمانی یلدا | مرجانه گلچین با این سنش شورشو درآورد
به گزارش خبرگزاری مهر؛ محمد گلفشان در اینباره گفت: هر یک از مربیان آموزشهای همگانی جمعیت هلال احمر در قالب این طرح در ۳ ماهه زمستان جاری به مدارس کشور معرفی میشوند و با حضور در کلاسهای درس مقاطع دبستان و متوسطه اول، اصول مقدماتی کمکهای اولیه را آموزش خواهند داد.
او افزود: همچنین هر یک از مربیان ۱۱۲ دانشآموز علاقهمند را شناسایی و به عضویت هلال احمر در خواهند آورد. دانشآموزان تازه عضو شده نیز سال آینده تحت آموزشهای تکمیلی قرار میگیرند تا توانایی آموزش کمکهای اولیه و مواجهه با مخاطرات را به همتایان خود یعنی دیگر دانشآموزان مدارس آموزش دهند.
گلفشان ادامه داد: امسال مربیان آموزش همگانی نقش راهبر خواهند داشت و در مرحله بعد هر کدام از دانشآموزان در تیمهای ۱۱۲ نفره به عنوان سفیران آموزشی هلال احمر فعال خواهند شد.
رئیس سازمان جوانان تاکید کرد: معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر در برگزاری این طرح مشارکت خواهد داشت به این ترتیب که پشتیبانی محتوایی، فنی و تأمین مربیان را انجام خواهد داد.
رئیس جمعیت هلال احمر ماه گذشته گفته بود: امسال سال جذب حداکثری داوطلبان و اعضا است. سال آینده بر انتقال آموزشهای تکمیلی به اعضای تازه وارد تمرکز خواهیم کرد و در ۱۴۰۳ از خدمات این نیروها بهرهمند میشویم.
∎