شناسهٔ خبر: 57846258 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ستاره‌صبح | لینک خبر

نویسنده محبوب «باراک اوباما»‌ کیست؟

صاحب‌خبر -

«باراک اوباما» رئیس‌جمهور سابق آمریکا فهرستی از ۱۳ کتاب برتر محبوبش در سال ۲۰۲۲ میلادی را با حضور کتاب همسرش منتشر کرد. امسال کتابی از همسرش «میشل اوباما»‌،‌ که با عنوان «نوری که به همراه داریم»‌ منتشر شده است در صدر فهرست کتاب‌های منتخب ۲۰۲۲ «باراک اوباما»‌ دیده می‌شود. «نوری که به همراه داریم»‌ دومین کتاب نوشته «میشل اوباما» پس از کتاب موفق «شدن» (Becoming) است که در نوامبر ۲۰۱۸ منتشر شده بود. «شدن» روایتی از سفر «میشل اوباما» از دوران کودکی در جنوب شیکاگو تا تجربیات او به عنوان اولین بانوی اول سیاه‌پوست آمریکاست که به ۵۰ زبان ترجمه شده و بیش از ۱۷ میلیون نسخه آن در همه قالب‌ها در سراسر جهان فروخته شده است. «دریای آرامش»‌ نوشته «امیلی سنت جان مندل»‌، ‌«اعتماد»‌ نوشته «هرنان دیاز»،‌ «انقلابی: ساموئل آدامز» اثر «استیسی شیف‌»، «شیارها: یک رمان» نوشته «ناموالی سرپل»،‌ «از جنوب به سمت آمریکا: سفری به پایین‌تر از مرز میسون-دیکسون برای درک روح یک ملت» به قلم «ایمانی پری»، «مدرسه مادران خوب»‌ نوشته «جازمین چان»‌، «کیک سیاه» اثر «چارمین ویلکرسون»‌، «مرغابی‌ها: دو سال در ماسه‌های نفتی»‌ نوشته «کیت بیتون»‌،‌ «یک جهان بی‌کران: چطور حواس حیوانات قلمروهای مخفی اطراف ما را آشکار می‌کند» به قلم «اد یانگ»‌، «روز استقلال» نوشته «جورج ساندرز»، «خانه آبنباتی»‌ اثر «جنیفر اگان‌»‌ و «زندگی پس از مرگ»‌ نوشته «عبدالرزاق گورنا»‌ از دیگر آثار ادبی منتخب «باراک اوباما»‌ در سال ۲۰۲۲ بودند.

 

نقش غذا در توقف رشد سرطان
آزمایش‌های تازه پزشکی نشان داده است که غذا می‌تواند نقش مهمی در توقف رشد برخی از سرطان‌ها داشته باشد. به گزارش ایسنا، نشریه «مدیکال‌اکسپرس» در گزارشی جدید دراین‌باره آورده است: پیش‌ازاین تصور می‌شد که رژیم غذایی تأثیری بر توقف تومورهای سرطانی ندارد، اما اخیراً گروهی از متخصصان موسسه تحقیقات بهداشتی و پزشکی استرالیای جنوبی و دانشگاه آدلاید نظریه دیگری دارند. مطالعه جدید این متخصصان که با همکاری دانشگاه استنفورد انجام و در نشریه «کانسر دیسکاوری» منتشر شده، نشان می‌دهد که سرطان‌های دارای جهش ژنی IDH1 نمی‌توانند بدون لیپید و چربی رشد کنند. متخصصان می‌گویند: ما نتایج این مطالعه را در طیف وسیعی از انواع سرطان تکرار کردیم و یک رژیم غذایی معمولی را با رژیمی که کاملاً بدون چربی بود، مقایسه کردیم و از اینکه متوجه شدیم رشد تومورهای دارای جهش ژن IDH1 در اثر گرسنگی ناشی از لیپیدها متوقف می‌شود، شگفت‌زده شدیم. برخلاف سایر تومورها که از قندها تغذیه می‌کنند، سرطان‌های دارای جهش IDH1 به لیپیدها معتاد هستند. جهش ژن IDH1 یک جهش ناخوشایند است که معمولاً در سرطان خون، لوسمی میلوئید حاد، سرطان استخوان به نام کندروسارکوم، سرطان مجرای صفراوی و گلیوما درجه پایین (نوعی سرطان مغز) یافت می‌شود. به‌ گفته این محققان برای اثبات طولانی‌مدت یافته‌های فوق در انسان‌ باید مطالعات بیشتری انجام شود، اما برای افرادی‌ که مبتلا به تومورهای دارای جهش ژن IDH1 هستند، این تحقیق جدید نشان می‌دهد که پرهیز از غذاهایی که دارای چربی‌های اشباع بالایی هستند، یک توصیه مهم است.

 

جام جهانی قیمت 10 بازیکن را نجومی کرد
سایت «بلیچر ریپورت» بعد از اتمام مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر اسامی ۱۰ بازیکنی را منتشر کرد که بعدازاین مسابقات ارزششان در نقل و انتقالات زیاد شد. در رتبه اول انزو فرناندز پدیده تیم ملی آرژانتین و بهترین بازیکن جوان جام جهانی ۲۰۲۲ قرار گرفت که قبل از جام جهانی ۳۷.۲ میلیون یورو ارزش داشت و بعد از جام جهانی با رشد بیش از ۲۰ میلیون یورو قیمتش به ۵۸.۴ میلیون یورو رسید.
۱-بلینگهام (انگلیس)؛ از ۱۰۶ به ۱۱۶ میلیون یورو ۲-شوامنی (فرانسه)؛ از ۸۵ به ۹۵ میلیون یورو ۳-گواردیول (کرواسی)؛ از ۶۳ به ۷۹ میلیون یورو ۴-گاکپو (هلند)؛ از ۴۷ به ۶۳ میلیون یورو ۵-انزو فرناندز (آرژانتین)؛ از ۳۷ به ۵۸ میلیون یورو ۶-آلوارز (آرژانتین)؛ از ۳۴ به ۵۳ میلیون یورو ۷-مک آلیستر (آرژانتین)؛ از ۳۴ به ۴۴ میلیون یورو ۸-کلو موانی (فرانسه)؛ از ۳۱ به ۳۹ میلیون یورو ۹-راموس (پرتغال)؛ از ۲۵ به ۳۱ میلیون یورو ۱۰-عزالدین اوناحی (مراکش)؛ از ۳ به ۱۵ میلیون یورو

برچسب‌ها: