شناسهٔ خبر: 57796590 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

حاجی نباتی معروف شمیران آسمانی شد

اقتصادنیوز: حاج حسین قنبری قائم، معروف به حاج آقا نباتی از اساتید عرفان و اخلاق درگذشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، حاج حسین قنبری قائم معروف به حاج آقا نباتی از شاگردان عارف بزرگوار مرحوم استاد «سید ابوالحسن حافظیان» (از شاگردان شیخ حسنعلی اصفهانی(نخودکی) و از اولیای الهی در شهر تهران بود.

وی واجد کرامات و خوارق عادات بود و در اثر رعایت تقوا و مجاهده مداوم بانفس و مراقبه، عنایاتی به ایشان در زمینه درمان بیماری ها شده و محل رجوع مردم برای درمان بیماری ها و مشکلات بود و عمر پر برکت خود را وقف گره گشایی از خلق کرده بود.

پیکر ایشان پنجشنبه اول دی ماه از ساعت ۱۰ صبح؛ از دارالشفاء قائم (دزاشیب) به سمت حرم مطهر حضرت امامزاده صالح (ع)، تشییع و در این بارگاه ملکوتی آرام خواهد گرفت.

همچنین مراسم ختم آن عارف واصل، جمعه ۲دی ماه؛ از ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰، در مسجد حجت بن الحسن (عج ) واقع در خیابان سهروردی شمالی برگزار می‌شود.