شناسهٔ خبر: 57788953 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

(ویدئو) ایگوانای صورتی در معرض انقراض برای اولین بار مشاهده شد

مدیر پارک ملی گالاپاگوس گفت: ما هرگز یک ایگوانای صورتی جوان ندیده بودیم. این گونه برای اولین بار توسط دانشمندان در سال ۲۰۰۹ توصیف شد. قبل از آن، ایگوانای صورتی شناخته شده نبود.

صاحب‌خبر -
ایگوانای صورتی در معرض انقراض برای اولین بار مشاهده شد

ایگوانای صورتی در معرض خطر انقراض برای اولین بار در جزیره گالاپاگوس مشاهده شد.

به گزارش فرارو، این ایگوانا که فقط در دامنه‌های آتشفشان موسوم به گرگ در جزیره ایزابلا در گالاپاگوس قرار دارد، به شدت در خطر انقراض تلقی می‌شود و طبق تخمین‌ها فقط تعداد کمی از این گونه باقی مانده است.

دنی روئدا، مدیر پارک ملی گالاپاگوس روز سه‌شنبه گفت: این کشف یک گام مهم رو به جلو است که به ما امکان می‌دهد مسیری را برای نجات ایگوانای صورتی شناسایی کنیم.

وی افزود: ما هرگز یک ایگوانای صورتی جوان ندیده بودیم. این گونه برای اولین بار توسط دانشمندان در سال ۲۰۰۹ توصیف شد. قبل از آن، ایگوانای صورتی شناخته شده نبود. از آن زمان، ما هیچ ایگوانای جوانی پیدا نکرده بودیم. این یک یافته بسیار مهم برای تضمین حفاظت از گونه است. 

ایگوانا‌ها که می‌توانند تا ۱۸.۵ اینچ (۴۷ سانتی متر) طول داشته باشند، برای اولین بار توسط محیط بانان پارک ملی در سال ۱۹۸۶ کشف شدند. با این حال، دانشمندان دهه‌ها طول کشید تا ایگوانای صورتی را به عنوان گونه‌ای جدا از سایرین در جزیره بشناسند.

پارک ملی گفت که جمعیت آن‌ها توسط جوندگان ساکن جزیره تهدید می‌شود.

روئدا گفت: دانستن تمام جنبه‌هایی که وجود آن‌ها را آسیب‌پذیر می‌کند، به ما این امکان را می‌دهد تا اقدامات به موقع، عمدتاً علیه گونه‌های مهاجم را انجام دهیم و در نتیجه از قطع شدن چرخه‌های طبیعی این اکوسیستم‌های شکننده جلوگیری کنیم.

جزایر گالاپاگوس، با حیات وحش منحصر به فرد خود، نیروی کلیدی پشت نظریه تکامل دانشمند بریتانیایی چارلز داروین بود.

این مکان زیستگاه تعدادی از گونه‌هایی است که در هیچ جای دیگری یافت نمی‌شوند، از جمله لاک پشت‌های غول پیکر، باکلان‌های بی‌پرواز و چندین گونه ایگوانا، از جمله ایگوانای صورتی.

آتشفشان گرگ یکی از دورافتاده‌ترین نقاطی است که توسط پارک ملی تحت نظارت قرار می‌گیرد که یک ایستگاه تحقیقاتی و نظارتی در پایگاه خود نصب کرده است.