شناسهٔ خبر: 5777947 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

رعیت‌پیشه خبر داد:

برپایی جلسات تفسیر و تبیین اعجاز قرآن در بوانات

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بوانات در تشریح برنامه‌های ایام ماه رمضان این شهرستان از برپایی جلسات تفسیر قرآن و سخنرانی پیرامون اعجاز قرآن خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس،‌ ذوالفقار رعیت‌پیشه، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بوانات امروز، 25 خرداد در جمع خبرنگاران گفت: برنامه ترتیل‌خوانی و جزء‌خوانی ویژه ماه مبارک در بقاع متبرکه و مساجد این شهرستان برگزار می‌شود.
وی افزود: این محافل قرآنی در ماه مبارک رمضان هر روز پس از اقامه نماز ظهر و عصر با حضور قاریان و حافظان ممتاز در بقاع متبرکه و مساجد شهرستان بوانات برگزار خواهد شد.
رعیت‌پیشه تصریح کرد: علاوه بر مراسم‌های ترتیل‌خوانی، کارگاه‌های آموزش عمومی قر آن کریم، جلسات تفسیر و سخنرانی پیرامون اعجاز قرآن کریم توسط فرهنگی اداره اوقاف و امورخیریه بوانات برگزار می‌شوند.
رئیس اوقاف بوانات در پایان یادآور شد: برنامه‌های یاد شده در این شهرستان در قالب طرح‌های ضیافت الهی و نشاط معنوی در ایام ماه مبارک رمضان و تابستان سال جاری اجرایی می‌شوند.