شناسهٔ خبر: 5777221 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هیات انصارالله در حال عزیمت به ژنو است

تهران-ایرنا- شبکه المیادین دقایقی پیش در خبری فوری اعلام کرد: هیات انصارالله و دیگر گروه های یمنی در حال سوار شدن هواپیما برای عزیمت به ژنوهستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، این شبکه افزود : هیات صنعا در حال حاضر در سالن تشریفات فرودگاه جیبوتی است و تا دقایقی دیگر هواپیمای آن ها به مقصد ژنو پرواز می کند.

نشست ژنو که قرار است تا ساعاتی دیگر آغاز شود با مشارکت دبیر کل سازمان ملل و نماینده این سازمان در امور یمن و هیات هایی از نیروهای مردمی انصارالله که از سوی سازمان ملل هیات صنعا نامیده می شود و مخالفان یمنی که از سوی عربستان حمایت می شوند و به نام هیات ریاض نامیده می شوند، برگزار خواهد شد.

منابع مطلع اعلام کردند، هیات یمنی انصارالله شامل مهدی المشاط مدیر دفتر عبدالملک الحوثی، حمزه الحوثی و علی العماد از اعضای شورای سیاسی انصارالله ، ضیف الله الشامی هماهنگ کننده رسانه ای هیات انصارالله می باشند .

اسامی اعضای ائتلاف با انصارالله نیز شامل ابو باقر القربی از رهبران کنگره مردمی ، عارف الزوکا و فائقه السید از رهبران کنگره مردمی ، عبدالملک الحجری دبیر کل حزب الکرامه ، قاسم سلام از حزب البعث ، عبدالسلام جابر و غالب مطلق از اعضای جنبش های جدایی طلب جنوبی (الحراک الجنوبی)، محمد الزبیری دبیر حزب البعث العربی الاشتراکی و حسن زید دبیر کل حزب الحق می باشند.

اعضای هیات مخالفان یمنی نیز عبارتند از ، ریاض یاسین وزیر خارجه دولت مستعفی منصور هادی نخست وزیر فراری، عزالدین الاصبحی وزیر حقوق بشر در دولت سابق، فهد کفاین وزیر شیلات ، عبدالعزیز جباری دبیر کل حزب البناء و التنمیه ، عبدالوهاب الحمیقانی دبیر کل حزب الرشاد السلفی و عثمان مجلی از شیوخ صعده هستند.

برخی رسانه های پیش از این اعلام کرده بودند، هیات انصارالله که در جیبوتی توقف طولانی داشته ، امروز بعد از ظهر به ژنو می رسد.

خاورم **2041**1566