صاحبخبر - رئیس مجلس شورای اسلامی بنا به دعوت رسمی همتای ایرلندیاش عازم این کشور شد.
به گزارش ایسکانیوز، علی لاریجانی در سفری دو روزه با مقامات ایرلند دیدار و درباره گسترش همکاریهای دوجانبه بهویژه همکاریهای پارلمانی رایزنی خواهد کرد.
وی در فرودگاه مهرآباد در جمع خبرنگاران با تشریح اهداف سفر خود اظهار داشت: این سفر پس از سفر رییس جمهوری ایرلند به تهران و به دعوت رییس پارلمان این کشور انجام می شود، در آن سفر همکاری های اقتصادی و سرمایه گذاری در بخش های گوناگون مطرح شد.
رییس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سفر به ایرلند زمان مناسبی است تا با رؤسای پارلمان این کشور به منظور گسترش روابط دیدار داشته باشیم.
لاریجانی با تاکید بر این که در این سفر افزایش روابط پارلمانی و توسعه اقتصادی بررسی می شود، گفت: در سفر به ایرلند همچنین با وزرای مربوطه که مرتبط با موضوعات کشاورزی و صنعت هستند ، دیدار و گفت و گو می شود.
وی ادامه داد: با توجه به علاقه مندی های مسوولان ایرلندی این سفر برای توسعه اقتصادی دو کشور مفید خواهد بود و در حاشیه این سفر موضوعات دیگری برای پیشرفت ایران و ایرلند خواهد شد که امید است در این سفر دو روزه به جمع بندی خوبی برسیم.
سفر علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی به ایرلند تا 27 خرداد ماه ادامه می یابد.
هروی رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و ایرلند و خانم میرگلوبیات عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، رئیس مجلس را در این سفر همراهی میکنند. ∎