شناسهٔ خبر: 57719175 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

احتمال غیبت ژیرو در فینال؛ امباپه و تورام زوج خط حمله فرانسه

صاحب‌خبر -
احتمال غیبت ژیرو در فینال؛ امباپه و تورام زوج خط حمله فرانسه
خبرگزاری آریا- اولیویه ژیرو به علت ضرب‌دیدگی زانو ممکن است از ترکیب تیم ملی فرانسه برای فینال جام جهانی برابر آرژانتین کنار گذاشته شود.
به گزارش آریا، در آخرین تمرین تیم ملی فرانسه پیش از فینال جام جهانی، مارکوس تورام به عنوان بازیکن جایگزین اولیویه ژیرو در نظر گرفته شده است. اگرچه هر 24 بازیکن تیم ملی فرانسه امکان بازی کردن در فینال را دارند، اما وضعیت مصدومیت ژیرو کادر فنی را برای استفاده از او به عنوان بازیکن ترکیب اصلی به شک انداخته است.
هم‌چنین، اگرچه هم‌چنان بیم آلوده شدن به ویروس در ترکیب فرانسه جدی است، اما به نظر می‌رسد کوناته و اوپامکانو آمادگی کافی را برای حضور در میدان داشته باشند. این درحالی است که رافائل واران نیز مشکلی برای بازی کردن ندارد و بازی را به احتمال زیاد از ابتدا آغاز خواهد کرد.تئو هرناندز، رابیو و شوامنی نیز هر سه به تمرین فرانسه برگشتند تا آبی‌ها پر قدرت برای کسب سومین قهرمانی جام جهانی بجنگند.
مشخص نیست که آیا اولیویه ژیرو می‌تواند در فینال جام جهانی برای فرانسه به میدان برود یا خیر. دیدیه دشان در تمرینات فرانسه، استفاده از کیلیان ام باپه و مارکوس تورام برای جایگزینی با اولیویه ژیرو را آزمایش کرده است. به گزارش اکیپ، شک و شبهه جدی نسبت به اینکه اولیویه ژیرو که از ناحیه زانو دچار مصدومیت شده، آیا می‌تواند در بازی فینال مقابل آرژانتین حضور داشته باشد یا خیر، به وجود آمده است. به همین خاطر گویا دیدیه دشان تصمیم گرفته تا در تمرینات، مارکوس تورام را در این پست آزمایش کند. در ترکیبی که نشان دهنده نحوه بازی خروس‌ها مقابل مراکش بود.
همچنین در این جلسه تمرینی که هر 24 بازیکن حاضر در اردوی فرانسه در آن شرکت داشتند، با وجود ترس از شیوع ویروس که به ویژه مدافعان میانی را تحت تاثیر قرار داده، ابراهیما کوناته و دایو اوپامکانو به عنوان زوج خط دفاعی، با یکدیگر بازی می‌کردند. اگرچه رافائل واران در حال بهبودی است و انتظار می‌رود در فینال نیز در ترکیب اولیه قرار داشته باشد. همچنین به احتمال زیاد، اوپامکانو هم زوج او خواهد بود.
در حالی که تئو هرناندز، اورلین شوامنی و آدریان رابیو به تمرینات بازگشته‌اند، یک اتفاق تعجب برانگیز دیگر در این تمرینات رخ داد. کیلیان ام باپه هم در تمرینات در پست مهاجم نوک بازی کرد و مارکوس تورام نیز در پست وینگر چپی قرار گرفت که به طور معمول، ام باپه در آن پست بازی می‌کند.
ژیرو که در این دوره عملکرد درخشانی داشته و چهار بار موفق به گلزنی برای فرانسه شده، به تمجید از لئو مسی پرداخته و البته مدعی شد آنها تمام تلاش خود را برای متوقف کردن این بازیکن در زمین انجام خواهند داد.
اولیویه ژیرو گفت:" لیونل مسی بازیکنی باورنکردنی و فوق العاده است. اما به او اجازه نمی دهیم از بهترین شبی که می تواند داشته باشد لذت ببرد. ما می‌خواهیم در این بازی به برتری رسیده و در نهایت عنوان قهرمانی در جام جهانی را از آن خود کنیم. ما تمام تلاش خود را در دیدار فینال می‌کنیم تا جلوی درخشش لیونل مسی را در این بازی بگیریم. البته فقط مسی تنها ستاره تیم ملی آرژانتین نیست. آنها بازیکنان بزرگی دارند که بسیار متحد بوده و برای موفقیت تیم به شدت تلاش می کنند. به همین دلیل است که آنها بسیار قوی هستند."