شناسهٔ خبر: 5764535 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

کتیبه‌های صحن عتیق در نمایشگاه قرآن مشهد/ رونمایی از نمونه صحافی شده قرآن بایسنقری

گروه هنر: کتیبه‌های صحن عتیق حرم مطهر رضوی و نمونه صحافی‌شده قرآن بایسنغری در دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد رونمایی می‌شود.

صاحب‌خبر -

علی ثابت‌نیا، مدیرعامل مؤسسه آفرینش‌های آستان قدس رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، گفت: در دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد نمونه‌هایی از نسخه حاضر شده قرآن بایسنغری رونمایی خواهد شد.

رونمایی کامل از قرآن بایسنقری در سال آینده
مدیرعامل مؤسسه آفرینش‌های آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه صحافی این کتاب یک سال به طول انجامیده است، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم در میلاد امام رضا(ع)، نمایشگاه کتاب سال آینده در تهران و یازدهمین نمایشگاه قرآن مشهد به طور کامل از این کتاب رونمایی کنیم.

وی با اشاره به اینکه در نمایشگاه کتاب تهران، دو جلد از قرآن‌های نفیس به نمایش درآمد، بیان کرد: یک جلد قرآن کوفی از قرون اولیه اسلام تا پایان دوره تیموریه و جلد دو آن تا دوره قاجاریه است که این دو جلد می‌تواند منبع و مأخذی برای پژوهشگران ایرانی ـ اسلامی به ویژه صاحب‌نظران قرآنی باشد.

عرضه صندوق‌پوش ضریح امام رضا(ع) در نمایشگاه قرآن و عترت مشهد
ثابت‌نیا با بیان اینکه برای هر نمایشگاه، کتاب‌هایی مخصوص آن نمایشگاه را عرضه می‌کنیم، عنوان کرد: برای نمایشگاه قرآن علاوه بر جلد یک و دو قرآن نفیس، کتیبه‌های صحن گوهرشاد که مفاهیم قرآنی دارد و صندوق‌پوش ضریح امام رضا(ع) پارچه‌هایی‌ که از قرون مختلف تاریخی به جای مانده است، را عرضه می‌کنیم.

وی با بیان اینکه رونمایی از کتیبه صحن عتیق از دیگر برنامه‌های این مؤسسه برای دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد است، ادامه داد: مؤسسه آفرینش‌های آستان قدس رضوی مجموعه کتاب‌های تخصصی هنر با عنوان «شاهکارهای هنری» دارد که در مورد صحن و سرا و مکان‌های حرم مطهر رضوی توضیح می‌دهد لذا امیدواریم امسال بتوانیم کتیبه‌های صحن عتیق را که مجموعه‌ای از این کتاب‌ها است، در نمایشگاه بین‌المللی قرآن به نمایش گذاریم.