شناسهٔ خبر: 57601380 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مثلث | لینک خبر

بوسه یک ملت بر فرق سر په‌په!(عکس)

بوسه مدافع مراکش بر سر په‌په یکی از ماندگارترین صحنه‌های جام جهانی قطر بود.

صاحب‌خبر -
آنچه دیگران می خوانند:
  • افزیش مبلغ حقوق بازنشستگان در سال جدید | حقوق بازنشستگان 9 میلیون تومان شد؟
  • جاماندگان سهام عدالت عجله کنند | دریافت سهام عدالت جاماندگان از طریق لینک زیر
  • کاهش شوکه کننده قیمت مرغ در بازار امروز | قیمت مرغ کیلویی چند شد؟
  • خبر خوش رئیسی برای حقوق کارگران | مبلغ عیدی و حقوق کارگران در سال آینده مشخص شد
برترین‌ها
  • قیمت بنزین افزایش یافت ؟ | افزایش قیمت بنزین تصویب شد قیمت بنزین افزایش یافت ؟ | افزایش قیمت بنزین تصویب شد
  • دانلود واتساپ جدید از اینجا | واتساپ رایگان و از این لینک دانلود کنیم دانلود واتساپ جدید از اینجا | واتساپ رایگان و از این لینک دانلود کنیم
  • افزایش 2 میلیون تومانی حقوق بازنشستگان | تعیین تکلیف دولت برای واریز افزایش حقوق بازنشستگان افزایش 2 میلیون تومانی حقوق بازنشستگان | تعیین تکلیف دولت برای واریز افزایش حقوق بازنشستگان
  • وام فوری بلاعوض دولت برای این دهک ها | وام فوری 300 میلیونی شامل این افراد می شود وام فوری بلاعوض دولت برای این دهک ها | وام فوری 300 میلیونی شامل این افراد می شود
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

به گزارش "ورزش سه" تیم ملی فوتبال مراکش در مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی قطر با نتیجه یک بر صفر برابر پرتغال به پیروزی رسید تا آمال و آرزوهای کریستیانو رونالدو به عنوان یکی از برترین فوتبالیست‌های تاریخ در رسیدن به جام قهرمانی، نقش بر آب شود.

اما فوق ستاره پرتغالی در این ناکامی تنها نبود. په‌په‌ مدافع باتجربه و کاپیتان دوم تیم ملی پرتغال، دیگر ستاره تیم سانتوس بود که آخرین جام جهانی خودش را تجربه می‌کرد.

اما بر خلاف رونالدو، په‌په این فرصت را داشت تا تیم ملی کشورش را از شکست نجات داده و قهرمان مردم پرتغال شود اما سر او کمی بیشتر از حد لازم چرخید تا طلایی‌ترین فرصت پرتغال برای بازگشت به بازی در وقت‌های اضافه از بین برود.

اما نکته جالب این لحظه به این فرصت‌سوزی محدود نمی‌شد. جواد الیامیق، ستاره تیم ملی مراکش که یار مستقیم په‌په در لحظه ارسال لیائو محسوب می‌شد، در یک حرکت ماندگار و جالب، با بوسیدن سر په‌په، به نوعی از این که توپ بعد از برخورد به سرش راهی دروازه نشده، شکرگزاری کرد.

صحنه‌ای که بدون شک یکی از لحظه‌های جذاب این صعود تاریخی نخستین تیم افریقایی به نیمه‌نهایی جام جهانی خواهد بود.

الیامیق بلافاصله بعد از سوت پایان بازی هم به سراغ رونالدو، فوق ستاره تیم ملی پرتغال رفت و به او بابت این شکست تلخ دلداری داد.

خوشحالی جالب جواد الیامیق، بازیکن تیم ملی مراکش با پرچم قطر و کشور خودش.