به گزارش گروه رسانههای خبرگزاری تسنیم، مهرداد بذرپاش در رابطه با استیضاح وزیر آموزش و پرورش گفت: با توجه به تغییر آییننامه استیضاحها در هیئت رئیسه مطرح میشود و پس از آن به کمیسیون ارجاع داده میشود و وزیر با حضور در کمیسیون به سؤالات استیضاح کنندگان پاسخ میدهد، اگر استیضاح کنندگان از سؤالات وزیر قانع شدند و تعداد امضاها از 10 امضا کمتر نشود هفته بعد از حضور وزیر در کمیسیون استیضاح توسط هیئت رئیسه اعلام وصول و هفته بعد از آن وزیر باید جهت استیضاح در صحن علنی حاضر شود.
وی افزود: اکنون دو استیضاح وزیر در هیئت رئیسه مطرح است که یکی وزیر نیرو است و دیگری وزیر آموزش و پرورش که وزیر نیرو با رئیس جمهور به خراسان شمالی سفر کرده است و این هفته در کمیسیون نمیتواند حضور داشته باشد و حضورش به هفته بعد موکول میشود.
بذرپاش بیان کرد: هیئت رئیسه نمیتواند طرح استیضاح وزرا را معطل نگه دارد.
وی همچنین در رابطه با استیضاح زنگنه نیز گفت: استیضاح زنگنه هنوز در هیئت رئیسه مطرح نشده است و تنها امضاهایی جمعآوری شده است.
بذرپاش در رابطه با تعداد امضاهای استیضاح وزیر نفت بیان داشت: من از تعداد امضاها اطلاعی ندارم اما میدانم افراد بسیاری این طرح را امضا کردند.
عضو هیئت رئیسه مجلس بیان کرد: در قرائت و اعلام وصولها هیئت رئیسه دقت بیشتری داشته باشد و این دقت نیز باید در این زمینه باشد چرا که آئیننامه چند ماه گذشته اصلاح شده و از این پس کمیسیون تخصصی نیز از نحوه استیضاحها مطلع خواهد شد، طبق روال گذشته زمانی که استیضاحها مطرح میشود کمیسیونهای تخصصی از موضوع بیاطلاع بودند و این امر نیز در جهت کمک هیئت رئیسه مجلس به وزرا انجام میپذیرد و کمیسیونهایی که میتوانند بهتر در این زمینه کمک کنند کمیسیونهای تخصصی هستند.
بذرپاش گفت: مدتهاست که استیضاح وزیر آموزش و پرورش و نیرو در هیئت رئیسه مطرح بوده است و نزدیک به 8 ماه است که در هیئت رئیسه مطرح شده است و 4 استیضاح دیگر نیز در هیئت رئیسه مطرح شدهاند و تلاش اعضای هیئت رئیسه در سال آخر این است که با تشکیل جلسات متعدد میان وزرا و نمایندگان مشکلات نمایندگان را حل و فصل کنند. وزیر مسکن نزدیک به پنج ماه است که به هیئت رئیسه ارجاع داده شده است، وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز همچون وزیر مسکن چندین ماه است که به هیئت رئیسه ارجاع داده شده است، وزیر نیرو طراحانش بسیار اصرار دارند که این استیضاح انجام شود.
وی گفت: استیضاح آخرین مرحله برای حل مشکلات است و اگر به نتیجه نرسیم استیضاح را مطرح میکنیم و هیئت رئیسه استراتژیاش این بوده است که «نه» به استیضاح را دنبال کند اما در برخی جاها که فشار بسیار بالا میرود و وزیر نمیتواند نمایندگان را قانع کند هیئت رئیسه طبق آئیننامه مجبور به اعلام وصول استیضاح میشود.
منبع: خبرگزاری دانشجو
انتهای پیام/*