شناسهٔ خبر: 5747020 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مسئول اعزام و استقرار مبلغان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با تسنیم:

همایش «طلایه‌داران تبلیغ» در کرمانشاه برگزار می‌شود

خبرگزاری تسنیم: مسئول اعزام و استقرار مبلغان اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: همایش «طلایه‌داران تبلیغ» با حضور مبلغان اعزامی به مناطق سراسر استان کرمانشاه به مناسبت ماه مبارک رمضان در کرمانشاه برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام مجتبی بیات در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه امسال نیز همچون سال‌های گذشته مبلغانی به سراسر استان کرمانشاه اعزام می‌شوند، اظهار داشت: پیش بینی می‌شود در ماه مبارک رمضان امسال یک هزار و 600 مبلغ و مبلغه مقیم و غیرمقیم به مناطق مختلف سراسر استان کرمانشاه اعزام شوند.

مسئول اعزام و استقرار مبلغان اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه برای مبلغان غیرمقیم از استان‌های قم، تهران، اصفهان و مشهد درخواست داده شده است، عنوان کرد: تعداد مبلغ درخواستی مقیم برای امسال 439 نفر، مبلغه مقیم 336 نفر، مبلغ غیر مقیم 541 نفر، مبلغه غیرمقیم 250 نفر، ائمه جماعات مستمر و مستقر در طول سال 387 نفر و مبلغان متخصص 20 نفر است.

حجت‌الاسلام بیات با اشاره به اینکه در سال گذشته 498 مبلغ به صورت مستمر و مستقر در طول سال مشغول به تبلیغ بودند، گفت: در سال گذشته 537 مبلغ مقیم، 504 مبلغ غیرمقیم و 16 نفر ائمه جمعه متخصص در ماه مبارک رمضان به فعالیت های ترویج و تبلیغ دین اسلام مشغول بودند.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های لازم برای اعزام مبلغان به مناطق مختلف شهری و روستایی استان انجام شده است، افزود: با هماهنگی‌های انجام شده با مساجد روستاها و شهرها تدابیر لازم برای اعزام مبلغ برای ماه مبارک رمضان اندیشیده شده و در چهارم رمضان نیز مبلغان به مناطق تعیین شده اعزام می‌شوند.

حجت‌الاسلام بیات با اشاره به اینکه به دلیل تقارن ماه مبارک رمضان با اوقات فراغت در بعضی از مناطق برنامه‌هایی توسط مبلغان برای دانش‌آموزان اجرا می‌شود، عنوان کرد: برگزاری نماز جماعت، کلاس‌های عقیدتی، احکام، قرائت و تفسیر قرآن کریم از جمله برنامه‌های مبلغان در اعزام به سراسر استان کرمانشاه است.

انتهای پیام/ج