شناسهٔ خبر: 5746304 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

بهره‌مندی 10 هزار مددجوی کمیته امداد استان اصفهان از برنامه‌های اوقات فراغت

قدس آنلاین: مدیر امور فرهنگی و آموزش کمیته امداد استان اصفهان گفت: 10 هزار مددجوی دانش‌آموز و دانشجوی تحت پوشش کمیته امداد در برنامه‌های اوقات فراغت مشارکت می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس آنلاین از اصفهان، محمد میرزایی با اشاره به برنامه‌های اوقات فراغت کمیته امداد استان اصفهان در سالجاری اظهار داشت: برنامه‌های اوقات فراغت از تیرماه جاری و با مشارکت 10 هزار نفر اعم از دانش‌آموزان، دانشجویان و نیز خانواده آنان آغاز می‌شود.

وی افزود: تعداد 7 هزار و 400 نفر توسط کانون‌های دائم و کانون‌های پیروولایت و بقیه افراد با معرفی به سایر کانون‌های آموزش و پرورش،بسیج وکانون‌های پرورش فکری در طرح اوقات فراغت شرکت می‌کنند.

 مدیر امور فرهنگی و آموزش کمیته امداد استان اصفهان با بیان اینکه 850 دانش آموز ، دانشجو و دختران بازمانده از تحصیل تحت حمایت این استان در قالب 6 دوره اردویی به استان های خراسان رضوی، فارس ، مازندران ،البرز،همدان و تهران اعزام می شوند اضافه کرد: استان اصفهان نیز در طول تابستان میزبان میزبان 1400 نفر از فرزندان مددجوی تحت حمایت خواهد بود.

محمد میرزایی تصریح کرد: این افراد از استان های کهکیلیویه و بویر احمد ، سیستان و بلوچستان ، بشاگرد ، یزد ، سمنان ، خراسان رضوی ، کرمان ، فارس ، هرمزگان و بوشهر میهمان اصفهان بوده و از برنامه های آموزشی و فرهنگی مجتمع فرهنگی آموزشی شیخ بهایی استفاده می کنند.