شناسهٔ خبر: 5738744 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

فکر نمی‌کردم در ماده ۱۰۰ متر مدال بگیرم

قاسمی: تنها هدفم کسب سهمیه المپیک ۲۰۱۶ است

خبرگزاری تسنیم: تنها هدف دونده سرعت ایران در حال حاضر کسب سهمیه المپیک ۲۰۱۶ ریودوژانیروست.

صاحب‌خبر -

رضا قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: پس از سه دوره حضور در مسابقات دوومیدانی قهرمانی آسیا سرانجام موفق شدم در زیباترین ماده دوومیدانی یعنی 100 متر به مدال برنز دست پیدا کنم.

وی با ابراز خوشحالی فراوان از کسب این عنوان، خاطرنشان کرد: واقعاً فکر نمی‌کردم که در ماده 100 مدال بگیرم. بر عکس به کسب مدال در ماده 200 متر بسیار امیدوار بودم اما همه چیز برعکس شد و در ماده سخت 100 متر صاحب عنوان شدم.

دونده سرعت ایران گفت:‌ هزینه برگزاری تمریناتم را خودم مهیا کردم تا بتوانم به این مدال دست پیدا کنم. در آن مقطعی که فدراسیون رئیس و سرپرست نداشت، تمامی کارهایم را خودم انجام دادم. انگیزه بسیار بالایی برای مسابقات دوومیدانی قهرمانی آسیا داشتم و تمام تمرکز کسب سهمیه المپیک و البته به دست آوردن مدال بود.

وی ادامه داد: اگر رکوردم پنج صدم ثانیه بهتر بود می‌توانستم سهمیه المپیک را کسب کنم که متأسفانه این امر محقق نشد.

قاسمی تأکید کرد: در حال حاضر توقع خاصی از فدراسیون دوومیدانی ندارم اما امیدوارم مسئولان فدراسیون در راستای کسب سهمیه المپیک مرا حمایت کنند. امیدوارم اردوها و مسابقات خوبی را برایم در نظر بگیرند، چرا که تنها هدفم در حال حاضر کسب سهمیه المپیک است.

دونده سرعت ایران در پایان تصریح کرد:‌ مطالبات زیادی از فدراسیون دوومیدانی دارم. حدود پنج ماه است که حقوقی از فدراسیون دریافت نکرده‌ام. شاید باورکردنی نباشد اما پاداش مدالی را که در بازی‌های ساحلی گرفتم‌، هم هنوز پرداخت نکرده‌اند.

انتهای پیام/