شفقنا- معاون اقتصادی رئیس جمهور مردمی کردن امور کشور از جمله اقتصاد را راهبرد توسعه برشمرد و گفت: دولت سیزدهم در این راه گام برداشته است.
به گزارش شفقنا از مهر، محسن رضایی پیش ازظهر شنبه در همایش استادان بسیجی مازندران بسیج را مهمترین تابلو بازگشت به خویشتن ملت ایران اسلامی یاد کرد و گفت: معمار کبیر انقلاب اسلامی با ایجاد تشکیلات بسیج، بازگشت به خودباوری را در ملت ایران نهادینه کرد.
وی با اشاره به اثرات و معجزات بسیار زیاد بسیج در کشور، پیروزی تیم ملی فوتبال ایران را تبریک گفت و افزود: این تیم با روحیه بسیجی و بازگشت به خود توانست در مسابقه پیروز شود.
وی با اشاره به خودباوری ملت ایران در دوران دفاع مقدس و دستاوردهای آن افزود: اکنون ایران اسلامی با خودباوری توان ساخت موشک و پهپاد دارد و این از دستاوردهای دفاع مقدس و بسیج است.
رضایی همچنین به برخی نمایندگان که مشکلات محلی را از تریبونها فریاد میزنند، گفت: نمایندگان به جای سخنرانی باید در وزارتخانهها برای رفع مشکلات مردم حضور و تلاش کنند.
معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به گستاخی و دروغ پردازی استکباری جهانی و آمریکاییها گفت: آنان در تلاش هستند تا در جامعه به ایجاد ناامنی بپردازند و برنامههای تحریم اقتصادی خود را پیش برند.
وی با اظهار اینکه ملت ایران در مسیر حقانیت و رفع مشکلات تلاش میکنند، گفت: دشمنان میخواند با ایجاد ناامنی جلوی سرمایه گذاری را در کشور بگیرند از این رو باید به خویشتن خویش برگردیم و در زمینههای اقتصادی و فرهنگی کار و تلاش بیشتری داشته باشیم.
معاون اقتصادی رئیس جمهور راه توسعه ایران اسلامی را بهره گیری از تفکر بسیجی وبازگشت به خویشتن خود ذکر کرد و گفت: مردمی کردن امور کشور به ویژه در حوزه اقتصادی مهمترین راهبرد توسعه به شمار میرود.
رضایی با اظهار اینکه اقتصاد کشور در گذشته بد برنامه ریزی شد و مردم نبود، گفت: دولت سیزدهم در صدد مردمی کردن اقتصاد بوده و این مسئله برای دشمنان خوشایند نیست و باید از ظرفیتهای مردمی برای اقتصاد کشور بهره برداری شود.
وی با انتقاد از نگاه سنتی گذشته مبنی براین که نباید واحدهای صنعتی و تولیدی در استانهای شمالی نظیر مازندران توسعه یابد، گفت: باید واحدهای فرآوری مطابق با زیست بوم در این استانها ایجاد و راه اندازی شود.
رضایی نبود زنجیره ارزش را از جمله مشکلات و سبب جولان دلالان در بازار دانست و گفت: باید برای تکمیل زنجیره تولید تا صادرات برنامه ریزی شود.
∎