شناسهٔ خبر: 57338753 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

توضیح «فارس» درباره هک شدن این خبرگزاری؛ ادعا‌های مربوط به حذف ۲۵۰ ترابایت اطلاعات صحت ندارد

فارس اعلام کرد: در حمله اخیر هکر‌ها فقط توانسته‌اند اطلاعات و اخبار روز جمعه را از بین ببرند و سایر اطلاعات و دیتابیس‌های خبرگزاری در دسترس است. همچنین ادعا‌های مربوط به حذف ۲۵۰ ترابایت اطلاعات یا پخش فیلمی به نام دوربین مدار بسته، صحت نداشته و مربوط به خبرگزاری فارس نیست.

صاحب‌خبر -
فارس در اطلاعیه‌ای پس از هک شدن سایت این خبرگزاری اعلام کرد: ادعا‌های مربوط به حذف ۲۵۰ ترابایت اطلاعات یا پخش فیلمی به نام دوربین مدار بسته، صحت نداشته و مربوط به خبرگزاری فارس نیست.
 
فارس در اطلاعیه شماره یک خود پس از هک شدن سایت این خبرگزاری اعلام کرد:
 
به دنبال عملیات پیچیده هک و حمله سایبری از شامگاه جمعه، دسترسی برخی کاربران به وب سایت خبرگزاری فارس مختل شد.
 
گروه فنی از همان دقایق اولیه منشا و شیوه نفوذ هکر‌ها را شناسایی کرد و عملیات خنثی‌سازی این حملات را آغاز نمود.
 
حملات سایبری به خبرگزاری فارس تقریبا بدون وقفه و همه روزه از کشور‌های مختلف از جمله سرزمین‌های اشغالی انجام می‌شود.
 
در حال حاضر وب‌سایت خبرگزاری فارس و سایت‌های زیرمجموعه توسط ۵۰۰ ماشین و سرور در ۳ دیتاسنتر از جمله دیتاسنتر مرکزی خبرگزاری پشتیبانی می‌شود.
 
بررسی تمام این ماشین‌ها و سرور‌ها و رفع آلودگی‌های احتمالی زمان‌بر است و ممکن است برخی سرویس‌های خبرگزاری را چند روزی با مشکل مواجه کند.
 
در حمله اخیر هکر‌ها فقط توانسته‌اند اطلاعات و اخبار روز جمعه را از بین ببرند و سایر اطلاعات و دیتابیس‌های خبرگزاری در دسترس است.
 
همچنین ادعا‌های مربوط به حذف ۲۵۰ ترابایت اطلاعات یا پخش فیلمی به نام دوربین مدار بسته، صحت نداشته و مربوط به خبرگزاری فارس نیست.

برچسب‌ها: