به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سعید روحانی روز شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه 350 کانون فرهنگی هنری مساجد در استان قم پذیرای جوانان و نوجوانان در اجرای برنامه های اوقات فراغت می باشد گفت: این تعداد افراد در 20 عنوان برنامه در سه حوزه فرهنگ و هنر، آموزشی و مهارتی و تفریح سالم شرکت می کنند.
وی افزود: این برنامه ها از امروز آغاز شده و تا شهریورماه ادامه پیدا می کند.
روحانی، برگزاری دوره های قرآنی، نویسندگی، عکاسی، خوشنویسی، خیاطی، گلدوزی، ساخت رباتیک، فتوشاپ، معرق، نقاشی و مسابقات قرآنی، علمی و ورزشی را از جمله برنامه های کانون های مساجد قم برشمرد و گفت: در حال حاضر یکهزار و 600 حلقه معرفت و قرآنی در کانون های مساجد استان برگزار شده است.
وی با اشاره به بازرسی از اجرای برنامه های اوقات فراغت در استان قم گفت: کارشناسان در بازدید از مساجد به روند رشد فرهنگی و علمی شرکت کنندگان و نحوه برگزاری دوره ها نظارت خواهند کرد تا شاهد رشد فرهنگی در استان باشیم.
وی با اشاره به اینکه دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد قم در طول سال دوبار تفاهم نامه امضا می کند گفت: این تفاهمنامه در آغاز سال تحصیلی و اوقات فراغت در راستای اجرای مطلوب برنامه ها و تقویت بنیه علمی و فرهنگی شرکت کنندگان به امضا می رسد.
وی افزود: به علت تنوع در برگزاری برنامه ها در استان قم شاهد استقبال چشمگیر جوانان و نوجوانان هستیم.
روحانی گفت: مسوولان متولی فرهنگی باید در این زمینه کانون های مساجد را از نظر مالی و معنوی مورد حمایت قرار دهند چرا که حضور جوانان در مساجد می تواند از آسیب های اجتماعی در جامعه بکاهد و تقویت دینی و فرهنگی افراد را به همراه داشته باشد.
وی افزود: 500 کانون فرهنگی و هنری در استان قم به ثبت رسیده است که از این تعداد تنها 350 کانون فعال است و بقیه کانون ها به علت در اختیار نداشتن مکان و سایر امکانات مالی غیر فعال هستند؛ از این رو نیازمند تعامل هیات امنای مساجد ، استانداری و سایر مسوولان استانی هستیم.
وی خاطرنشان کرد: دو سوم بودجه کانون های مساجد از طریق کمک های خیرین خارج از استان تهیه می شود. ک/3
/8138/ 1175
40 هزار نفر در برنامه های اوقات فراغت مساجد قم شرکت می کنند
قم - ایرنا - مسوول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد قم از شرکت 40 هزار جوان و نوجوان در برنامه های اوقات فراغت در مساجد استان خبر داد.
صاحبخبر -