شناسهٔ خبر: 571520 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

جان کری برای گفتگوهای آتش بس در غزه وارد قاهره شد

تهران - ایرنا - جان کری وزیر امور خارجه آمریکا شامگاه دوشنبه برای شرکت در بحث ها و رایزنی های مربوط به برقراری آتش بس در نوار غزه وارد قاهره پایتخت مصر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فرانسه از قاهره ، کری در این سفر با بان کی مون دبیر کل سازمان ملل که پیشتر وارد قاهره شده بود دیدار و گفتگو خواهد کرد.

دبیرکل سازمان ملل که بعدازظهر دوشنبه وارد قاهره شد، ساعتی پیش در یک کنفرانس خبری خواستار توقف فوری خشونت ها در غزه شد.

در تهاجم گسترده رژیم صهیونیستی به نواره غزه از روز هشتم ژوییه (سه شنبه 17 تیر) تا کنون حدود 570 نفر شهید و بیش از 3300 تن زخمی شده اند.

در همین مدت، رزمندگان مقاومت فلسطینی نیز پاسخ کوبنده ای به رژیم صهیونیستی داده اند، به گونه ای که طبق گزارش خبرگزاری های غربی، در عملیات چهار روزه زمینی این رژیم در نوار غزه 25 سرباز صهیونیست به هلاکت رسیده اند.

رسانام**1078**1551