شناسهٔ خبر: 5711538 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

مذاکرات جداگانه با طرفین درگیر در یمن

صاحب‌خبر - «احمد فوزی» سخنگوی سازمان ملل روز جمعه اعلام کرد که نماینده ویژه این سازمان روز یکشنبه با دو طرف درگیر در یمن به طور جداگانه در ژنو دیدار و گفت و گو می کند.

به گزارش ایسکانیوز به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، « اسماعیل ولد شیخ احمد» این مذاکرات را که انتظار می رفت 2 یا 3 روز به طول انجامد، در تلاش برای پایان دادن به درگیری بین نیروهای جنبش انصارالله و نیروهای وفادار به« عبدربه منصور هادی» رییس جمهوری مستعفی یمن برگزار کرده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز از ژنو، فوزی در یک کنفرانس خبری در ژنو گفت که نماینده سازمان ملل امیدوار است با این مذاکرات جداگانه، موفق شود طرفین را در جریان رایزنی ها گردهم آورد.

براساس این گزارش، «بان کی مون» دبیرکل سازمان ملل در روز نخست مذاکرات حضور می یابد.

فوزی در ادامه گفت که این مذاکرات، جلسات اولیه رایزنی با طرف های درگیر در یمن از زمان آغاز مجدد دشمنی هاست و از اینرو گام مهمی به شمار می رود.

او افزود: «نماینده ویژه سازمان ملل و دبیرکل این سازمان امیدوار هستند که رایزنی های ژنو در مورد یمن، نیروی جدیدی برای اعتمادسازی بین طرف های یمنی ایجاد کند و منافع محسوسی برای مردم یمن در بر داشته باشد به ویژه آنکه به کاهش خشونت و فراهم کردن زمینه دسترسی مردم به کمک های بشردوستانه و خدمات اولیه منجر شود».

عربستان با ائتلاف 9 کشور عربی منطقه به جز عمان از ششم فروردین سال جاری حملات گسترده ای را علیه یمن آغاز کرد تا عبد ربه منصور هادی رییس جمهوری فراری و مستعفی این کشور را به حاکمیت بازگرداند و از قدرت گرفتن انقلابیون یمنی که امنیت شهرهای یمن را تامین می کنند، جلوگیری کند. بر اثر این حملات هزاران یمنی از جمله صدها زن و کودک کشته و زخمی شده اند.