دلار هفته را با نرخ 3328 تومان آغاز کرد و در پایان معاملات روز یکشنبه نتوانست این نرخ را نگه دارد از این رو نرخ دلار روز یکشنبه ارزش 3320 تومان ثبت شد. در یک چرخش جهت ارزشگذاری در روز دوشنبه نرخ دلار به 3330 تومان رسید که توانست لقب بیشترین ارزش دلار را در هفته از آن خود کند.
دلار از روز سهشنبه روند کاهشی به خود گرفت و تنها در میانه روز چهارشنبه با افزایش 2 تومانی نسبت به نرخ روز گذشته توانست نرخ 3324 تومان را به ثبت برساند. در مجموع دلار هفته جاری را با نرخ 3315 تومان به پایان برد.
اما روند ارزشگذاری نرخ دلار مبادلاتی در هفته جاری کمی متفاوت از روند ارزشگذاری دلار در بازار تهران بود، ارزش دلار مبادلاتی در روز شنبه 28 هزار و 949 ریال اعلام شد که این نرخ در روز یکشنبه نیز اعلام شد.
روز دوشنبه و چهارشنبه هفته جاری نرخ دلار مبادلاتی افزایش را تجربه کرد و ارش آن به 29 هزار و 11 ریال رسید، نرخ دلار مبادلاتی در روز پنجشنبه با کاهش یک ریالی به 29 هزار و 10 ریال رسید و هفته را با این ارزش به پایان برد.
بازار ارز چگونه سپری شد؛
ارزانی دلار در پایان هفته
نرخ ارز به ویژه دلار در بازار تهران در هفته جاری آنچنان دستخوش تغییر نشد و عوامل تاثیرگذار بر ارزشگذاری ارز هفته آرامی را پشت سر گذاشتند.
صاحبخبر -
∎