مجتبی یوسفی در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در لایحه ترمیم افزایش حقوق که از سوی دولت ارائه شد و مجلس نیز همکاری لازم را برای افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان داشت بنده پیشنهادی را مطرح و در آن تصریح کردم که ما دو قانون برای پرداخت حقوق داریم یکی نظام هماهنگ پرداخت است و دیگری قانون خدمات کشوری. نظام هماهنگ پرداخت شامل شهرداریها، دهیاریها و هلال احمر میشود. حق عائلهمندی در قانون خدمات کشوری ۴۰۰ هزار تومان و در نظام هماهنگ ۹۲ هزار تومان است حق اولاد نیز در قانون خدمات کشوری ۹۸ هزار تومان و برای شهرداریها ۱۸ هزار تومان است. بنده در پیشنهادم تاکید کردم که باید حق عائلهمندی و حق اولاد مشمولین قانون نظام هماهنگ پرداخت متناسب با مشمولین قانون خدمات کشوری شود چرا که اکنون هم در زمان اشتغال و هم در زمان بازنشستگی حقوق مشمولین با نظام هماهنگ پرداخت یک سوم گروه دیگر است.
این عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه اظهار کرد: مطابق قانونی که رئیس مجلس شورای اسلامی برای اجرا ابلاغ کرد در آن صرفا افزایش ذکر شده است یعنی مشمولین قانون خدمات کشوری ۱۰ درصد، ۴۰۰ هزار تومان افزایش پیدا میکند و مشمولان نظام هماهنگ پرداخت ۱۰ درصد ۹۸ هزار تومان افزایش خواهند داشت. نمیشود قانون نوشته شده در زمان ابلاغ تغییر کند.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بحث تسهیلات مربوط به اشتغال باید این نکته مورد توجه قرار گیرد که در ۶ماهه سال جاری ۱۹ هزار میلیارد تومان به حوزه اشتغال پرداخت شده است. این رقم قابل توجه است. انتظار میرود در ۶ ماهه باقی مانده نیز به پرداخت تسهیلات خرد به مردم توجه شود. در حوزه پرداخت تسهیلات مسکن در خصوص بافت فرسوده و ساخت مسکن نیز باید اهتمام ویژه صورت گیرد. ۱۸ هزار نفر اکنون در پشت سر برای دریافت تسهیلات بافت فرسوده هستند.
علی نیکزاد که اداره جلسه علنی را برعهده داشت، در پاسخ به تذکر یوسفی بیان کرد: براساس آنچه که در قانون ترمیم افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان ابلاغ شده است نظر شما برای همسانسازی حق عائلهمندی و حق اولاد مشمولان قانون نظام هماهنگ پرداخت و مدیریت خدمات کشوری لحاظ شده است. اگر هم در تفسیر آن از سوی دولت اشکالی ایجاد شود پاسخ مدنظر ارائه میگردد./ ایسنا
افزایش دوباره حقوق کارمندان و بازنشستگان
سید مسعود میرکاظمی، رییس سازمان برنامه و بودجه پس از حضور در نشست کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره ترمیم حقوق کارکنان و بازنشستگان لشکری و کشوری گفت: مجلس اصلاحاتی در لایحه دولت در این زمینه انجام داد که دولت نیز با آن موافق بود، مابهالتفاوت این افزایش حقوق از مهرماه محاسبه و در آبانماه پرداخت میشود.
میرکاظمی درباره کسری بودجه در سال جاری، عنوان کرد: میتوان گفت امسال نخستین سالی است که طی چند سال گذشته ۴۰ درصد درآمد نفتی وارد صندوق توسعه ملی میشود، این در حالی است که در سنوات قبل اجازه گرفته و ۲۰ درصد به صندوق توسعه واریز میشد.
وی گفت: الحمدالله امروز در هزینههای جاری و اجتنابناپذیر کسری نداشتیم، حتی از ابتدای سال و در شش ماه، ۴۰ هزار میلیارد تومان به حوزه عمرانی پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: قاعدتا درآمدهای دولت در نیمه دوم سال بهتر میشود و انشاءالله در نیمه دوم حتی پرداختهای عمرانی نیز بیشتر خواهد شد و وضعیت طرحها بهتر میشود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اظهارات رییس سازمان برنامه در شرایطی است که خبر آمد که قانون اصلاح قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و ترمیم حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشکری به دولت ابلاغ شده است.
بر این اساس سخنگوی شورای نگهبان، چهاردهم آبان ماه از تایید مصوبه مجلس شورای اسلامی درباره لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان کشوری و لشکری در شورای نگهبان خبر داد.
معاون امور مجلس رئیس جمهور نیز پیش از این زمان اجرای لایحه متناسبسازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان را مهرماه اعلام کرد و گفت: معمولا دولت ها اواخر سال که متمم بودجه را تحویل می دهند با کسری بودجه مواجه می شوند و می خواهند از برخی از هزینه ها عبور کنند تا بتوانند آن سال را به آخر برسانند، اما خوشبختانه با تلاشهای انجام شده و افزایش درآمدی که ایجاد شد دولت لایحه متناسبسازی حقوق را به مجلس شورای اسلامی ارائه کند.
سید محمد حسینی عنوان کرد: خوشبختانه با همکاری خوب نمایندگان مجلس شورای اسلامی لایحه متناسبسازی حقوق آماده و نهایی شده و به شورای نگهبان ارسال شده است، در برخی موارد افزایش حقوق ها تا پنج درصد و در برخی از نیروها مثل نیروی انتظامی تا ۲۰ درصد هم افزایش می یابد./ خبرآنلاین
نظر شما