شناسهٔ خبر: 5699789 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ورزش۳ | لینک خبر

محمودی: به دنبال نخستین پیروزی هستیم

ملی‌پوش والیبال ایران تأکید کرد بازیکنان این تیم در دیدار برابر روسیه به دنبال کسب نخستین پیروزی خود در لیگ جهانی امسال هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت فدراسیون والیبال، شهرام محمودی در مورد دیدار دو تیم ایران و روسیه در هفته پنجم لیگ جهانی والیبال اظهار داشت: بعد از سفر طولانی و 20 ساعته به روسیه رسیدیم. دیروز و امروز دو جلسه تمرین خوب داشتیم اما هنوز خستگی سفر رفع نشده است.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه تیم ایران برابر روسیه نمایش بهتری داشته باشد، گفت: تمام بازیکنان تیم ملی والیبال می‌خواهند برابر روسیه نتایج خوبی کسب کنند. امیدوارم به این هدف برسیم و به امتیازات خوبی دست پیدا کنیم.

ملی پوش والیبال ایران درباره شرایط خود و دیگر بازیکنان تیم ملی گفت: شرایط خودم خوب است اما آسیب‌دیدگی قدیمی کمی مرا اذیت می‌کند. تنها مشکل تیم ایران هم سید (محمد موسوی) است. سید امروز هم سر تمرین درد داشت اما باز هم به تمرینات ادامه داد.

محمودی درباره مسابقه دو تیم روسیه و ایران گفت: دو تیم از نظر شرایط امتیازی مشابه هستند و برای اینکه امیدشان به صعود از بین نرود نیاز به امتیاز این دو مسابقه دارند. روسیه بازی خانگی دارد بنابراین از شرایط میزبانی برخوردار است اما بازیکنان ایران نیز به دنبال کسب نخستین پیروزی خود در لیگ جهانی امسال هستند.

وی در پایان اضافه کرد: البته خستگی سفرهای متعدد نیز بازیکنان را اذیت می‌کند و مشکلات زیادی برای برطرف کردن این خستگی‌ها داریم اما این شرایط برای همه تیم‌ها یکسان است و تنها برای ایران نیست.