شناسهٔ خبر: 56935383 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

رییس دادگستری گلستان: یک نفر هم از بازداشتی‌های اغتشاشات اخیر نمازخوان نبود

آسیابی: اغتشاشات اخیر نتیجه کوتاهی در مباحث دینی و اعتقادی بوده که امیدواریم در مساجد، مدارس، مراکز علمی و آموزشی، ارگان‌ها و نهادها به موضوع نماز برای کاهش آسیب‌های اجتماعی توجه جدی شود.

صاحب‌خبر -
رییس دادگستری گلستان گفت: یک نفر از بازداشتی‌های اغتشاشات اخیر گلستان نمازخوان نبود که در ایام بازداشت تلاش کردیم مباحث و موضوعات دینی به این افراد آموزش داده شود.
 
به گزارش ایرنا؛ حیدر آسیابی بیان کرد: نسل جوان و نوجوان در شناخت و بینش دینی با چالش‌هایی روبرو بوده و چنانچه این قشر از نماز دور نمی‌شدند اتفاقات اخیر را شاهد نبودیم.
 
آسیابی  افزود: غفلت از مباحث و ظرفیت‌های دینی تربیت نسل جوان را دچار چالش کرده که باید در این زمینه برنامه‌ریزی شود.
 
وی اظهار داشت: یک نفر از بازداشتی‌های اغتشاشات اخیر گلستان نمازخوان نبود که در ایام بازداشت تلاش کردیم مباحث و موضوعات دینی به این افراد آموزش داده شود.
 
وی بیان کرد: نسل جوان و نوجوان در شناخت و بینش دینی با چالش‌هایی روبرو بوده و چنانچه این قشر از نماز دور نمی‌شدند اتفاقات اخیر را شاهد نبودیم.
 
آسیابی افزود: اغتشاشات اخیر نتیجه کوتاهی در مباحث دینی و اعتقادی بوده که امیدواریم در مساجد، مدارس، مراکز علمی و آموزشی، ارگان‌ها و نهادها به موضوع نماز برای کاهش آسیب‌های اجتماعی توجه جدی شود.
 
مدیر ستاد اقامه نماز گلستان هم در این نشست گفت: ترویج مفاهیم نماز و تبیین کارکردهای آن در ابعاد مختلف باید مورد توجه جدی مدیران، مسوولان و نهادهای مرتبط باشد.

برچسب‌ها: