محمدحسن آصفری در گفتگو با خبرنگار پارلمانی افکارنیوز با اشاره به مداخلات آمریکا در امور ایران و اغتشاشات اخیر اظهار داشت: امروز اگر به آمریکا بروید مشاهده می کنید که جمع زیادی از شهروندان آمریکایی از لحاظ اجتماعی از کمترین حقوق شهروندی هم برخوردار نیستند.
وی بیان کرد: صدها هزار نفر از آمریکاییها هستند که امروز به صورت شبانه روزی و به ویژه در ماه های سرد سال مجبورند روی مسیر خط عبور فاضلاب ها که گرمایی داشته باشد استراحت کنند و امور خود را بگذرانند.
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین شنیدیم اخیراً یک خبرنگار فقط به دلیل آنکه حرفی زده بود که با دولت آمریکا مغایرت داشت برخورد سنگینی با وی انجام دادند و جرائم سنگینی برای وی بستند.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخورد کشور کانادا با مهاجرین،بیان کرد: این در حالی است که در سازمان ملل متحد در قسمت حقوق شهروندی برای مهاجران حقوقی را در نظر گرفتند اما برخورد های زشت و ناشایستی برخی از کشورهای اروپایی و آمریکا با مردم و شهروندان خود دارند که این برخوردها در قرون وسطا هم کمتر وجود داشت.
وی با اشاره به برخوردهای پلیس های آمریکایی و اروپایی با زنان،مردان و کودکان،بیان کرد: متاسفانه هیچ کسی هم در پی این رفتارها به سردمداران این کشورها اعتراضی نمی کند.
آصفری تاکید کرد: البته اتفاقی که برای مهسا امینی رخ داد ناگوار بود و ما حتی یک مورد از این اتفاقات را هم نمی پذیریم اما میبینیم که غربی ها در امور ایران دخالت می کنند که نشان می دهد آنان با نظام جمهوری اسلامی ایران دشمنی دارند.
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی گفت: آنها دلسوز مهسا امینی یا مردم ما نیستند و ناراحتی آنان از این است که جمهوری اسلامی ایران امروز هیمنه قدرتهای شرقی و غربی را از هم پاشیده است و ناراحتی آنان از این است که این قدرت پوشالی که آنان داشتند و یکه تازی که شرق و غرب در دنیا به راه انداخته بودند، امروز با هژمونی نظام جمهوری اسلامی ایران در هم شکسته است.
وی ادامه داد: ایده ای به نام قدرت اسلام و مردم در دنیا مطرح شده است و اجازه نمی دهد که استکبار مجدداً اموال ملت های دنیا را به غارت ببرد و از این جهت است که منافع آنها به خطر افتاده است، آنها از هر بهانه ای برای اعتراض و صدور بیانیه و قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده می کنند.
آصفری گفت: در اصل ۲۷ قانون اساسی اعتراض حقوق قانونی مردم دانسته شده است و هر هفته جلوی مجلس شورای اسلامی شاهد اعتراض اصناف و گروه های مختلف بوده و هستیم. یا جلوی نهاد ریاست جمهوری اعتراض انجام می شود اما هیچ گاه پلیس با کسانی که در آرامش به دنبال احقاق حقوق خود هستند و دست به خسارت به اموال عمومی نمی زنند، برخوردی نداشته است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: حتی گاهی اوقات در این اعتراض ها شعارهای تندی علیه مجلس و دولت مطرح شده است اما با این افراد برخورد نشده است اما زمانی که عدهای آشوب گری میکنند و اموال عمومی و بیت المال و امنیت جامعه را از بین می برند و با سلاح گرم نیروی انتظامی و مردم را از بین می برند دیگر این کارها اعتراض نیست بلکه آشوب و ناامنی است و خواست خود مردم این است که با آشوبگران و کسانی که نظم عمومی را به خطر میاندازند برخورد شود.
وی ادامه داد: همچنین در دانشگاههای معتبر دنیا در بسیاری از روزها اعتراض وجود دارد اما کی و چه زمانی با این اعتراض ها برخورد شده است؟ زمانی که دانشگاه محل و ابزاری برای جریانات برانداز می شود و می خواهند از فضای دانشگاه به نفع خودشان استفاده کنند. با این حال اعتراض حق قانونی است. نظام متعلق به مردم است و آنان حق اعتراض دارند اما زمانی که اعتراض تبدیل به اغتشاش و آشوب می شود باید با آشوبگران برخورد شود.
نظر شما