ایسنا: علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت در برنامه صف اول شبکه خبر با یادآوری اینکه حدود یک ماه است که کشور درگیر حوادثی شده به سخنان رهبری مبنی براینکه نباید متوقف شویم، استناد کرد و افزود: اگر بخواهیم یک تحلیل راهبردی از حوادث اخیر داشته باشیم، باید ببینیم در ایام اخیر، سطح منطقه و جهان چه حوادثی رخ داد.
سخنگوی دولت با بیان اینکه نظام قدرت جهانی که یک کشور قدرت برتر جهانی بود، در حال تغییر است، بر این نکته که طبیعتا کشورهایی که عملکرد خوبی در این ایام داشته باشند، جایگاه بهتری در جهان آینده خواهند داشت تاکید کرد و گفت: طی سالهای اخیر سعی شد با سیاست همسایگی، جایگاهی در شأن ایران در هندسه جدید جهانی محقق شود. کشور ما با برنامهریزیهای انجام شده، سعی میکند که در نظم جدید جهانی به جایگاه والایی که در گذشته داشت، بازگردد.
سخنگوی دولت در ادامه بر شنیده شدن اعتراضات مردم تاکید و اظهار کرد: حوادث اخیر برنامهریزی شده بود، دشمنان به دنبال یک بهانهای بودند تا این عملیات را اجرا کنند.
وی همچنین در بخش دیگری از این گفتگوی تلویزیونی بر این مساله که برنامه دولت شنیدن صدای مردم استتاکید کرد و گفت: مردم را نباید دستهبندی کرد، دولت اقداماتی انجام داده و در طول کمتر از یک سال به ۳۱ استان کشور سر زده است، یعنی اینکه میان دولت و مردم دیواری وجود ندارد و بین مردم و میرود.
وی با اشاره به حضور رییس جمهور در محل جایگاه های سوخت زمانی که مردم با مشکل مواجه شده و جایگاهها هک شدهبودند و ناراضایتی ایجاد شد گفت: رئیسجمهور همچنین زمانی به میدان میوه و تره بار میرود که اصلاح نظام پرداخت یارانهای اقدام شد و قیمتها تغییر کرد، این دولت نشان داده که شنونده حرفهای مردم است، از هر جنس و سلیقهای در حوزه نخبگانی هم همین بوده است.
وی افزود: وقتی با نخبگان اقتصادی سیاسی جلسه گذاشته میشود، کسی گلچین نمیشود و همه به آن جلسه دعوت میشوند. دولت از هر روش مسالمتآمیز و مناسبی برای انتقال حرف و کلام تا اعتراض استقبال میکند. اخیرا شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه نخبگانی مصوبه خانه ملی گفت و گوی آزاد را داشت که در دانشگاهها شروع شده بود، البته کرسیهای آزاداندیشی سالها پیش توسط رهبر انقلاب مطالبه شده که تحقق نیفتاده بود، دولت این بارِ روی زمین مانده را هم مثل سایر بارها بر دوش گذاشت.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت با تاکید بر اینکه نگاه دولت این است که وقتی ۸۵ میلیون جمعیت نخبه داریم، اگر حرفشان را نشنویم، خودمان را از شنیدن آنها محروم کردهایم، گفت: خیلی از ایدهها و طرحها مبتنی بر این نقطه نظرات مردم اتخاذ شده است، در همین یک سال گذشته مطالبات مختلفی در حوزههای متنوع داشتیم، مثلاً رتبهبندی فرهنگیان، ۱۱ سال روی زمین مانده بود و در نهایت در این دولت اجرا شد.
بهادریجهرمی بابیان اینکه دولت اهل تعامل با قشرهای مختلف است، ادامه داد: رئیسجمهور در یک سال گذشته فکر میکنم حداقل ۶ بار به دانشگاه رفتند، معاون اول هم همینطور، اساساً رویه دولت این چنین بوده است.
نمی پسندم اما احترام می گذارم
وی همچنین به مساله حضورش در میان دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی طی هفته گذشته پرداخت و گفت: دانشجویان ما را به دانشگاه علامه دعوت کردند، ناهار را میهمان دانشجویان بودیم، قبل از شروع سخنانم، تعدادی از دانشجویان سالن همایش خارج شدند، پرسیدم چرا از سالن خارج شدند، عدهای گفتند سلیقهاشان این است که بیرون شعار دهند، من هم گفتم این را نمیپسندم ولی احترام میگذارم. قریب به سه ساعت پرسش و پاسخ در حوزههای مختلف در جریان بود، وقتی تمام شد بین دانشجویانی رفتم که از سالن خارج شدند، نیم ساعتی بین جمعیت بودم و هر کسی که سؤال پرسید، جوابش را دادم.
نظر شما