شناسهٔ خبر: 563979 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بان کی مون خواستار توقف فوری خشونت ها در غزه شد

تهران - ایرنا - بان کی مون دبیرکل سازمان ملل که به مصر سفر کرده است، روز دوشنبه خواستار توقف فوری درگیری ها در نوار غزه و فلسطین اشغالی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فرانسه از قاهره ، بان در یک کنفرانس خبری بدون آنکه جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین را محکوم کند، گفت: خشونت ها باید فورا متوقف شود.

در تهاجم گسترده رژیم صهیونیستی به نواره غزه از دو هفته پیش تاکنون حدود 570 نفر شهید و هزاران تن زخمی شده اند.

دبیرکل سازمان ملل افزود: از تمام طرف ها می خواهم که بدون قیدو شرط به خشونت ها پایان دهند و به گفت و گو بازگردند.

این در حالی است که گروه مقاومت حماس پیش از این، خواستار آتش بس با قید شروطی از جمله پایان محاصره نوار غزه و آزادی زندانیان فلسطینی شده بود اما رژیم صهیونیستی از پذیرش آتش بس با شرایط حماس خودداری کرده است.

دبیرکل سازمان ملل برای بحث و گفتگو در باره اجرای آتش بس در نوار غزه ، به مصر سفر کرده است.

بان کی مون قرار است در جریان سفر منطقه ای خود پس از کویت و قاهره ، از بیت المقدس، رام الله و امان نیز دیدار کند.

در پی تداوم جنایات رژیم صهیونیستی، رزمندگان مقاومت فلسطین پاسخ کوبنده ای به این رژیم داده اند و بنا بر گزارش خبرگزاری های غربی ، در عملیات چهار روزه زمینی این رژیم در غزه 25 سرباز صهیونیست کشته شده اند.

رسانام**1078**1551