شناسهٔ خبر: 56385244 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

واکنش ها به نتایج همه پرسی در اوکراین

صاحب‌خبر -

شفقنا – شمارش نهایی آرا در همه پرسی دونتسک به نفع پیوستن به روسیه پایان یافت.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، رئیس جمهور ولدیمیر زلنسکی قول داد اوکراین به دفاع از مردم خود در مناطق رای الحاقی ادامه خواهد داد

خبرگزاری دولتی روسیه اعلام کرد که بر اساس نتایج نهایی تایید شده توسط کمیسیون مرکزی انتخابات دونتسک، رای گیری روز سه شنبه در دونتسک در مورد همه پرسی به پایان رسید و 99.23 درصد بر اساس نتایج نهایی تایید شده توسط کمیسیون مرکزی انتخابات جمهوری خلق روسیه، اتحاد مجدد با روسیه را انتخاب کردند.

کمی قبل از اعلام شمارش نهایی آرا، مسئول سیاسی سازمان ملل متحد گفت که همه پرسی های مورد حمایت روسیه در سرزمین های اشغالی اوکراین «بیان واقعی اراده مردمی» یا «قانونی» بر اساس قوانین بین المللی نیست.

رزماری دی کارلو به امنیت سازمان ملل گفت: «اقدامات یکجانبه با هدف مشروعیت بخشیدن به تلاش برای دستیابی به زور توسط یک کشور از قلمرو کشور دیگر، در حالی که ادعای نمایندگی از اراده مردم را دارند، نمی‌توانند طبق قوانین بین‌المللی قانونی تلقی شوند». شورا.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نیز در سخنرانی خود در جلسه شورای امنیت سازمان ملل که از طریق لینک ویدیویی به آن پیوست، همه پرسی را به شدت مورد انتقاد قرار داد. او گفت که اوکراین به دفاع از مردم خود در مناطق رای گیری الحاق ادامه خواهد داد.

رئیس کمیسیون انتخابات جمهوری خلق لوهانسک گفت: حدود 98.42 درصد از رای دهندگان در منطقه لوهانسک تحت کنترل جدایی طلبان اوکراین به پیوستن به روسیه رای دادند.

لئونید پاسچنیک، رهبر جمهوری خودخوانده، به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه مراجعه می کند تا از او بخواهد که منطقه را به روسیه تبدیل کند.

در همین حال، بر اساس نتایج اولیه اعلام شده از سوی کمیته موسوم به انتخابات این منطقه، 87.05 درصد از رای دهندگان در منطقه خرسون اوکراین به پیوستن به روسیه رای دادند.

رسانه دولتی روسیه با استناد به نتایج اولیه گزارش داد که حدود 93.11 درصد از رای دهندگان در منطقه زاپورژیا اوکراین از پیوستن به روسیه حمایت کردند.

همه پرسی به طور گسترده توسط جامعه بین المللی محکوم شده است، به طوری که کشورهای اروپایی و ایالات متحده آنها را “تقلبی” خواندند و اعلام کردند که آنها را به رسمیت نمی شناسند.