از روغن زیتون می توانید برای پختن غذا، چاشنی سالاد یا درست کردن نان استفاده کنید.
به گزارش رجانيوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، محققان کانادایی در یک مطالعه متوجه شدند، خوردن روغنهای غنی از چربیهای غیراشباع که حاوی چربیهای سالم مانند روغن زیتون هستند، لخته شدن خون را کاهش داده و از بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری میکند.
روغن زیتون حاوی یکی از پروتئینهایی است که میتواند از تجمع پلاکتهای خون، حمله قلبی و سکته جلوگیری کند.
باید توجه داشت که میزان این نوع پروتئین به طور چشمگیری افزایش مییابد به خصوص در هنگام هضم یک وعده غذایی اگر سرشار از چربیهای غیراشباع باشد و باعث بهبود گردش خون و در عین حال کاهش خطر سکته قلبی میشود.
محققان همچنین دریافتند که این نوع پروتئین در شب موثرتر است و به همین دلیل رژیم غذایی که فواید روغن زیتون را در نظر میگیرد و کیفیت خواب خوب را به افراد ارائه میدهد.
شایان ذکر است که این روغن همچنین از سکته مغزی نیز جلوگیری میکند.
نظر شما