شناسهٔ خبر: 56041339 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

مردم انگليس در مخالفت با انتخاب تراس دست به تظاهرات زدند

صاحب‌خبر -
مردم انگليس در مخالفت با انتخاب تراس دست به تظاهرات زدند

خبرگزاری آریا-رسانه ها گزارش دادند، که بریتانیایی ها علیه نخست وزیر منتخب لیز تراس تظاهرات کردند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از اسکای نیوز، انگلیسی ها در مقابل اقامتگاه نخست وزیر این کشور در لندن تجمع کرده و علیه رئیس دولت منتخب لیز تراس به دلیل افزایش قیمت برق اعتراض کردند.
خاطرنشان می شود که یک گروه حدود صد نفری در خیابان داونینگ تجمع کردند، آنها تردد در خیابان اصلی وایت هال را مسدود کردند. تجمع کنندگان شعارهای "گمشو تراس"، "قبض ها در حال افزایش است، پرداخت نمی کنیم" را سر می دهند.
یک روز قبل تراس وزیر خارجه بریتانیا، به عنوان رهبر حزب محافظه کار انتخاب شد. او روز سه شنبه به عنوان نخست وزیر این کشور منصوب می شود و سومین زن در این سمت در تاریخ کشور خواهد بود.

بوریس جانسون با وعده حمایت از لیز تراس دفتر نخست‌وزیری بریتانیا را ترک کرد
به گزارش یورونیوز،بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا روز سه‌شنبه شش سپتامبر در آخرین سخنرانی خود در این مقام گفت که از این پس «حامی پرشور» لیز تراس، رهبر جدید حزب محافظه‌کار و دولت او خواهد بود.
نخست‌وزیر بریتانیا قرار است تا ساعاتی دیگر در قلعه بالمورال استعفای خود را به ملکه الیزابت دوم تقدیم کند. لیز تراس نیز پس از پذیرش استعفای بوریس جانسون قرار است به دیدار ملکه بریتانیا برود تا به عنوان نخست‌وزیر جدید این کشور معرفی شود.
بوریس جانسون هنگام ترک دفتر نخست‌وزیری گفت: «من در هر مرحله از لیز تراس و دولت او حمایت خواهم کرد.»
حزب محافظه‌کار بریتانیا روز دوشنبه اعلام کرد که لیز تراس با کسب بیش از 81 هزار رای اعضاء به عنوان رهبر جدید این حزب انتخاب شده است. محافظه‌کاران اکثریت کرسی‌ها مجلس عوام بریتانیا را در اختیار دارند.
از تورم و افزایش هزینه‌های زندگی روزمره از جمله هزینه برق و گاز و سوخت به عنوان مهم‌ترین چالش پیش‌روی دولت لیز تراس یاد می‌شود. نخست‌وزیر جدید بریتانیا قرار است پس از دیدار با ملکه الیزابت در اسکاتلند به لندن بازگردد تا به تدریج اعضای دولتش را منصوب کند. لیز تراس قرار است روز چهارشنبه برای اولین بار در مقام نخست‌وزیر در مجلس عوام به پرسش‌های نمایندگان و کیر استارمر، رهبر حزب کارگر پاسخ دهد.

وزرای احتمالی دولت لیز تراس چه کسانی خواهند بود؟
از جیمز کلورلی در رسانه‌ها به عنوان گزینه اصلی برای مقام وزارت خارجه در دولت آینده یاد شده است. او به این ترتیب جانشین لیز تراس در این سمت خواهد شد.
پریتی پتل، وزیر کشور بریتانیا در دولت بوریس جانسون روز دوشنبه پس از انتخاب لیز تراس به عنوان رهبر جدید محافظه‌کاران از مقام خود کناره‌گیری کرد. احتمال داده می‌شود که سوئلا براورمن در دولت جدید به عنوان وزیر کشور منصوب شود.
این در حالی است که بنا به گمانه‌زنی‌ها بن والاس، وزیر دفاع کنونی قرار است در مقامش ابقاء شود. از کئوازی کئورتنگ به عنوان گزینه اصلی برای سمت وزارت دارایی یاد شده است. او به در صورت انتصابش به این مقام اولین وزیر دارایی سیاهپوست بریتانیا خواهد بود.
کئوازی کئورتنگ و سوئلا براورمن به ترتیب اصالت غنایی و هندی دارند. جیمز کلورلی هم اصالت سیرالئونی دارد.
لیز تراس پانزدهمین نخست‌وزیر دوران سلطنت ملکه 96 ساله بریتانیا خواهد بود.