مسئول بخش پیشبینی ادارهکل هواشناسی استان زنجان با اشاره به کاهش تدریجی دما در روزهای آینده از احتمال وزش باد شدید در سه روز آینده خبر داد.
سونا صرفی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشههای پیشیابی انتظار داریم در ساعات آینده شاهد وزش باد شدید و افزایش تراکم ابر باشیم و دمای حداکثری امروز 31 درجه بالای صفر خواهد بود.
وی تصریح کرد: برای روز یکشنبه نیز تا ساعات میانی روز انتظار آسمانی صاف داریم، ولی به مرور زمان بر تراکم ابرها افزوده خواهد شد و وزش باد شدید در این روز نیز محتمل است، البته این در شرایطی است که دمای هوا دو درجه افزایش خواهد یافت.
این مسئول به پیشبینی وضعیت هوا برای روز سهشنبه نیز اشاره کرد و گفت: برای این روز آسمانی صاف تا قسمتی ابری به تدریج همراه با وزش باد شدید پیشبینی میکنیم و در این روز دما تا حد زیادی کاهش خواهد یافت.
انتهای پیام