به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد،محمد صفایی نماینده مردم گناباد و بجستان در حاشیه سفر وزیر صمت به این شهرستان اظهارداشت: برای پروژههای خرد مشکل تامین اعتبار نداریم و برای پروژه های بزرگ نیازمند نگاه وزارت صمت هستیم.
وی ادامه داد: کارخانه مونتاژ تراکتور در گناباد با سرمایه کامل شخص سرمایه گذار احداث شده و برای توسعه و رونق آن نیازمند حمایت وزرات صمت و جهاد کشاورزی است.
رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی تصریح کرد: یکی از مشکلات آستان خام فروشی است که از وزیر صمت انتظار داریم در حوزه فرآوری مواد معدنی در استان نگاه ویژه تری داشته باشند.
صفایی با اشاره به راه اندازی شرکتهای توسعه ای در شهرستانها بیان کرد: یکی از معادن شهرستان مجوزش در حال ابطال است که پیگیر هستیم در سفر وزیر موافقت انتقال آن به شرکت توسعه ای گناباد را دریافت کنیم.
وی افزود: با رایزنیهایی که با سرمایه گذار داشته ایم از وزیر امروز درخواست اختصاص 10 میلیون تن سنگ آهن را داریم تا این سرمایه گذار کار خود را آغاز کند.
نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: 14 پهنه معدنی داریم که برای 5 مورد پروانه اکتشاف صادر شده و همه پلیمتان است دستور وزیر برای اکتشاف شرکت تهیه و تولید با قدرت زیادی باید صادر شود تا کار سرعت گیرد.
امیر رضا رجبی، مدیر کل صمت خراسان رضوی نیز در گفتگویی اعلام کرد: خوشبختانه براساس آمار وزرات کشور در کشور در دهه دولت بیشتر میزان بهره برداری از واحد هایی تولیدی را در سطح کشور داریم.
وی افزود: برای صنایع گناباد که نیز دچار مشکل شده اند پیگیر دریافت تسهیلات سرمایه در گردش و رفع دیگر مشکلات آنها می باشیم.
حسن باصری، رئیس خانه صنعت معدن و تجارت گناباد نیز در گزارشی به وزیر صمت اظهارداشت: شهرستان گناباد 176 واحد صنعتی و42 واحد معدنی با اشتغال 10 هزار نفر در مجموع داریم که سالانه 4 هزار تن محصول به 17 کشور از گناباد صادر می شود.
وی ادامه داد: در خصوص سنگهای ساختمانی در روز 250 کامیون خام صادر میکنیم که در حوزه فرآوری این مواد نیز نیازمند کمک براسی واحدهای فرآوری میباشیم.
رئیس خانه صنعت معدن و تجارت گناباد بیان کرد: خام فروشی یکی از مشکلات جدی در این شهرستان است که با تولید روازنه نزدیک 200 تن شیر ولی بیشتر آن خام صادر و یا در تولید سماق قطب کشور هستیم که در فرآوری آن اقدامی صورت نگرفته است.
باصری با بیان مشکلات واحدهای تولیدی گفت: افزایش زیاد کرایه حمل و نقل مشکلات زیادی برای صنعت ایجاد کرده در سال گذشته 4 بار افزایش داشته است و در شهرستانها برای رساندن محصول به بازار فروش باید هزینه زیادی انجام شود.
وی افزود: بانکها از آذر ماه سال گذشته پرداخت تسهیلات را قفل کرده اند و اگر این مشکل را حل نکنید تا پایان سال خیلی از صنایع زمین گیر خواهند شد.
انتهای پیام/282
∎
نظر شما