شناسهٔ خبر: 55796726 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

بيانيه 161 نفر از نمايندگان در خصوص عفاف و حجاب

صاحب‌خبر -
بيانيه 161 نفر از نمايندگان در خصوص عفاف و حجاب
خبرگزاری آریا-عضو هیأت رئیسه مجلس بیانیه 161 نفر از نمایندگان در خصوص عفاف و حجاب و هنجار‌های اخلاقی و انسانی را قرائت کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، احمد امیرآبادی فراهانی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 2 شهریور) مجلس شورای اسلامی بیانیه 161 نفر از نمایندگان در خصوص عفاف و حجاب و هنجار‌های اخلاقی و انسانی را قرائت کرد.
متن بیانیه به شرح زیر است:
حجاب یک تکلیف الهی است؛ در هر جامعه‌ای برای برقراری نظم و آرامش و تعالی آن جامعه، هنجار‌هایی منطق با ارزش‌های اخلاقی و انسانی جامعه تدوین می‌شود که رعایت آن هنجار‌ها الزامی است و نقض آن‌ها موجب به هم زدن نظم و امنیت عمومی و اجتماعی خواهد شد. هیچ جامعه‌ای حاضر نیست با نقض هنجارهایش، نظم حاکم را برهم زند. زنان باشرف و با استعداد ایرانی بزرگ‌ترین ضربه‌ها را به جریان غربزده وارد کرده‌اند، زن ایرانی امروز در همه میدان‌ها با موفقیت و سربلندی، با حجاب اسلامی حاضر شده و نقش آفرینی می‌نماید. در دانشگاه‌ها، مراکز علمی حساس، عرصه ادب و ادبیات، مسابقات ورزشی و ... این بزرگترین ضربه به غرب و غرب زدگان است.
همان طور که حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در دیدار با ائمه جمعه سراسر کشور فرمودند: کسانی که سال‌هاست می‌گویند زن اگر از قید اخلاقی و شرعی رها نشود نمی‌تواند به مقامات عالی و سیاسی و اجتماعی برسد، امروز موفقیت‌های زنان با حجاب ایرانی را نمی‌توانند ببینند، چون باطل کننده یک زحمت دویست ساله است پس نمی‌توانند تحمل کنند؛ بنابراین برای از بین بردن این موفقیت‌ها و ارزش‌ها از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنند و دست به هر کاری می‌زنند؛ لذا نمایندگان ملت شریف ایران ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات اخیر دستگاه‌های متولی اعم از قوه قضائیه، نیروی انتظامی، وزارت کشور، وزارت ارشاد، ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر، سازمان بسیج مستضعفین و ... با تاکید بر جدیت و مراقبت بیشتر با توجه به مطالبه گسترده و به حق مردم از وکلای خود در مجلس شورای اسلامی خواستار برنامه ریزی و اقدام جامع، هوشمندانه و عاجل بوده و بر مبنای قوانین این حوزه راهکار‌های ذیل پیشنهاد می‌گردد:
١- ایجاد بستر تبیین، گفتگو و روشنگری بین مردم از طریق رسانه‌ها و پشتیبانی کامل از گروه‌های مردمی فعال در موضوع حجاب
2- کنترل ولنگاری موجود در محتوای شبکه نمایش خانگی و تبلیغات نامناسب بعضی اصناف در فضای مجازی
٣- کالای فرهنگی محسوب شدن ملزومات حجاب
4- برخورد بازدارنده و هوشمند با عناصر کلیدی و اصلی سیستم خلق سبک پوشش مبتذل
5- راه‌اندازی توسعه و تقویت طرح‌های ناظر 1 الی 4،
6- توجه توأمان به برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت ایجابی و سلبی، مردمی و حاکمیتی و رسانه‌ای و میدانی
7- استفاده مناسب و موثر از هنر در الگو سازی و نماد سازی با سرمایه گذاری ویژه در ساخت فیلم و انیمیشن
8- نظارت ویژه بر رعایت ضوابط حجاب و عفاف در بین کارمندان دولت و شرکت‌های مرتبط.

نظر شما