گروه اقتصادی: بولتن نیوز قصد دارد به صورت روزانه مهمترین تحولات بخش معدن و صنایع معدنی کشور را از طریق بولتن خبری به اطلاع مخاطبان خود برساند. همچنین در گزارش های تحلیلی، مهمترین موضوعات مدیریتی و صنعتی بخش معدن مورد بررسی کارشناسان قرار خواهد گرفت.
اعطای نشان درجه یک ایمنی به شرکت ملی مس
به گزارش بولتن نیوز ، در راستای توسعه و ترویج فرهنگ ایمنی و کوشش همه جانبه، شرکت ملی مس از سوی کمیته اعطای نشان ایمنی در منطقه جنوب شرق کشور، به عنوان واحد برگزیده ایمنی موفق به کسب نشان درجه 1 ایمنی در سال 1400 شد.
در آیین اعطای نشان ایمنی جنوب شرق کشور که توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان در مرکز فنی و حرفهای استان برگزار شد، از شرکت ملی مس ایران تجلیل به عمل آمد.
مدیر نظارت ایمپاسکو خبر داد: اتصال بخش دوم شبکه زیر زمینی قدیمی نخلک به طرح استخراج مکانیزه
ابوطالب اشکوری با بیان این خبر گفت: شبکه ی زیرزمینی و حفریات معدن نخلک در ۲ بخش تونل های قدیمی بالغ بر ۵۵ کیلومتر و شبکه استخراج مکانیزه(اسپیرال) است که آغاز به فعالیت طرح اسپیرال با خاکبرداری پرتال ورودی در دی ماه ۱۳۹۸ کلید خورد.
وی در ادامه افزود: تا قبل از اجرای طرح اسپیرال، دسترسی به طبقات زیرزمینی تنها توسط چاه آسانسور صورت می گرفت که امکان انتقال ماشین آلات معدنی به طبقات وجود نداشت. در اسفند ماه سال ۱۳۹۹ و با فعالیت ۱۵ ماهه دسترسی به طبقه ی ۱۲۵ متری میسر شد و اکنون نیز پس از گذشت حدود ۳۰ ماه از آغاز اجرای طرح، دسترسی افراد و ماشین آلات سبک و سنگین علاوه بر بخش قدیمی، از اسپیرال نیز محقق شده است.
مدیر نظارت ایمپاسکو در ادامه خاطر نشان کرد: هدف از اجرای طرح مکانیزه، ارتقاء، ایمنی در تردد، افزایش مسیرهای دسترسی به شبکه های زیرزمینی، بهبود وضعیت تهویه و استفاده و به کارگیری ماشین آلات و کاهش کار فیزیکی و بدنی پرسنل و نیز افزایش قابل توجه حجم مواد معدنی استخراج شده است.
اشکوری با اشاره به اینکه راهبر مجتمع نخلک با تهیه و تجهیز ماشین آلات معدنی در راستای افزایش ظرفیت تولید و ارتقاء ایمنی در حین عملیات معدنکاری و به کارگیری این ماشین آلات برای مکانیزه کردن معدن زیر زمینی اقدام کرده است افزود: از نمونه های افزایش تعداد و تهیه جدیدترین ماشین آلات معدنی در قسمت معدن زیر زمینی می توان به تهیه دو دستگاه لودر LHD با ظرفیت ۳ متر مکعب و سه دستگاه لودرمینی LHD با ظرفیت یک متر مکعب، چهار دستگاه تراک زیرزمینی۲۰ تنی، دو دستگاه جامبو دریل، دو دستگاه لودر کوماتسو۴۷۰ و یک دستگاه مینی بیل برای عملیات لق گیری اشاره کرد.
گفتنی است با ارتباط شبکه زیر زمینی طبقه ۱۶۵ متری به تونل اسپیرال، استخراج ماده معدنی توسط لودر LHD بارگیری و به وسیله کامیون و تراکهای زیرزمینی به سطح زمین منتقل می شود که افزایش راندمان استخراج و در نهایت افزایش تولید محصول را به دنبال خواهد داشت.
اختصاص 1000 میلیارد ریال اعتبار به پروژه بهسازی جاده تکاب – دندی توسط ایمیدرو
وجیه الله جعفری در نشستی با حضور حسن همتی نماینده مردم شهرستان های تکاب و شاهین دژ، خیرالله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی و ابوذر شکری مدیرعامل شرکت زرشوران افزود: توسعه زیرساخت ها در شمار سیاست های اصلی ایمیدرو قرار دارد.
وی گفت: بهسازی این جاده شرایط حمل و نقل جاده ای برای مردم منطقه و شرکت زرشوران را تسهیل خواهد کرد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه معدن طلای زرشوران از بزرگترین معادن طلا در کشور محسوب می شود، گفت: ذخایر جدید در استان هایی همچون آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، مرکزی، اصفهان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی قرار گرفته است که توسعه زیرساخت ها در این مناطق مورد توجه ایمیدرو است.
وی تاکید کرد: اجرای برنامه های اکتشافی این سازمان، منجر به افزایش ذخایر مواد معدنی ایران شده و این امر شرایط رشد سرمایه گذاری در حوزه های اکتشاف، استخراج و فرآوری را به همراه خواهد داشت.
شهرستان تکاب با 81 هزار نفر جمعیت، منطقه ای کوهستانی و در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد.
∎