شناسهٔ خبر: 55670082 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مثلث | لینک خبر

قایدی بدون گرم‌های اضافه؛ بازی می‌کند

مهدی قایدی با وجود اینکه مدتی بود در ترکیب تیم شباب الاهلی به میدان نمی‌آمد و این تیم را در سفر به صربستان هم همراهی نکرد در تمرین استقلال شرایط ایده‌آلی دارد.

صاحب‌خبر -
آنچه دیگران می خوانند:
  • هدیه گرانبها سحر دولتشاهی به مژگان شجریان | تولد لاکچری خواهر شوهر سحر دولتشاهی + عکس

  • فروش سوگلی ایران خودرو آغاز شد | پیش فروش محصولات ایران خودرو از امروز

  • آوازخوانی یکتا ناصر در جشن تولد همسرش | صدای یکتا ناصر همه را شوکه کرد

  • حلقه دادن همایون شجریان به سحر دولتشاهی در جمع | رفتار عجیب سحر دولتشاهی بعد از دیدن سورپرایزش

جذابترین ها
  • استایل خاص و جذاب همسر همایون شجریان | تعریف و تمجید همایون از سحر دولتشاهی + عکس

  • علی اوجی دختر دار شد | دختر خوشگل نرگس محمدی و علی اوجی+ عکس

  • پارسا پیروزفر با خوشگلی‌اش باعث دردسر بزرگی شد!

  • نرگس محمدی مهاجرت کرد | مهاجرت نرگس محمدی صحت دارد؟

برترین‌ها
  • شرایط ویژه دریافت وام فوری فرزند آوری اعلام شد | مبلغ وام فوری فرزندآوری افزایش یافت شرایط ویژه دریافت وام فوری فرزند آوری اعلام شد | مبلغ وام فوری فرزندآوری افزایش یافت
  • تتو عجیب لعیا زنگنه همه را غافلگیر کرد | لعیا زنگنه ممنوع الکار شد؟ تتو عجیب لعیا زنگنه همه را غافلگیر کرد | لعیا زنگنه ممنوع الکار شد؟
  • پرداخت یارانه نان منتفی شد | قیمت نان گران میشود؟ پرداخت یارانه نان منتفی شد | قیمت نان گران میشود؟
  • خبر مهم تامین اجتماعی برای حقوق بازنشستگان | زمان واریز افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد خبر مهم تامین اجتماعی برای حقوق بازنشستگان | زمان واریز افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن خیلی زود به تمرینات گروهی و تیمی استقلال اضافه شد که به طور حتم به خاطر شرایط بدنی ایده‌آلش بود. او اضافه وزن ندارد و از آنجایی که ITC او هم از سوی فدراسیون فوتبال امارات صادر شده است، به نظر می‌رسد در بازی با ملوان تیم آبی را همراهی خواهد کرد. به خصوص اینکه هنوز حضور محمد محبی دیگر مهره تهاجمی استقلال در ترکیب تیم آبی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، چراکه ITC این بازیکن بر خلاف مهدی قایدی، از سوی فدراسیون فوتبال پرتغال صادر نشده است.

مهدی قایدی بدون گرم‌های اضافه در زمین مجموعه ورزشی انقلاب نشان داد که عزم خود را برای درخشش دوباره در فوتبال جزم کرده است. با توجه به اینکه در فصل منتهی به جام جهانی به سر می‌بریم، درخشش در ترکیب استقلال می‌تواند یک بار دیگر او را به اردوی تیم ملی برساند. مهدی قایدی پیش از این همواره یکی از بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی بود اما بعد از نیمکت‌نشینی در شباب الاهلی جایگاه خود را از دست داد تا متوجه شود که جای پای هیچ بازیکنی در تیم ملی محکم نیست و سرمربی تیم ملی بر اساس عملکرد بازیکنان در تیم‌های باشگاهی در مورد آنها تصمیم می‌گیرد.

از آنجایی که استقلال در بازی با سپاهان با سیستم 3-4-3 بازی کرد، در صورتی‌که ساپینتو تصمیم به استفاده از مهدی قایدی بگیرد باید به این بازیکن در پست وینگر راست و یا چپ بازی دهد. هر چند مهدی قایدی نشان داده بیشتر با بازی در پست 10 یا همان پلی میکر و مهاجم مکمل راحت‌تر است، اگرچه که او در پست وینگر هم بازی کرده است.