شناسهٔ خبر: 55473201 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

هراس و وحشت دراردوگاه اشغالگران از مقاومت به اوج خود رسید؛

برای چهارمین روز پیاپی؛ ارتش رژیم صهیونیستی همچنان به آماده باش درمرزهای نوار غزه ادامه می دهد

ارتش رژیم صهیونیستی برای چهارمین روز پیاپی همچنان به آماده باش حداکثری در مرزهای نوارغزه ادامه می دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری قدس(قدسنا)، نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی همچنان به بستن گذرگاههای کرم ابوسالم و بیت حانون ادامه می دهند.

 

شامگاه پنجشنبه، ارتش رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت به حالت آماده باش و بستن راهها و جاده های نزدیک به مرزهای نوارغزه ادامه داده و همچنان مانع تردد شهرک نشینان صهیونیست در این اماکن نزدیک غزه شود.

 

اقدامات ارتش رژیم صهیونیستی که بیانگر وحشت آن از پاسخ مقاومت به بازداشت شیخ السعدی از رهبران جنبش جهاد اسلامی است، خشم شهرک نشینانی را که در مناطق نزدیک نوار غزه اسکان یافته اند، به دنبال داشته و آنها به شدت از ارتش خود انتقاد می کنند.

 

نظامیان صهیونیست همچنین اقدام به نصب اتاقهای مستحکم و خاکریزهایی در مرز با نوار غزه برای جلوگیری از نفوذ مبارزان به داخل شهرک های صهیونیست نشین همجوار نوار غزه کرده اند.

 

این تنش و سرخوردگی در اردوگاه اشغالگران در پی اقدام آنها در بازداشت شیخ بسام السعدی از رهبران جنبش جهاد اسلامی حاکم شده است، اقدامی که سبب آماده باش رزمندگان گردانهای القدس شاخه نظامی جهاد اسلامی شده است.

 

گروههای مقاومت به رژیم صهیونیستی درباره پیامدهای ادامه بازداشت السعدی هشدار داده اند.

 

انتهای پیام/ر.ی/