احسان اصولی درباره شایعات برکناری دراگان اسکوچیچ از سرمربیگری تیم ملی و اینکه آیا سفر میرشاد ماجدی به دبی ارتباطی با مذاکرات او برای گزینههای مدنظر برای جانشینی وی دارد، اظهار داشت: هر از چندگاهی شایعاتی ایجاد میشود که فضای فوتبال، جامعه فوتبال و جامعه را تحت تاثیر قرار میدهد.
وی ادامه داد: درباره بحث تغییر اسکوچیچ نیز چند روز قبل توضیحاتی دادم. آن بزرگواری که اولین بار درمورد حضور کیروش توییت زد، ویدیو و صحبتهای من در برنامه در انتهای الوند را در سایت و شبکه شان کار کردند ولی نمیدانم ظرف ۲۴ ساعت چه اتفاقی افتاد و به چه چیزی رسیدند که در روز تعطیل پنجشنبه که کارهای ما متفاوت با روزهای دیگر است، چه اتفاقی افتاد که او به چنین نتیجه ای رسیدند. در ادامه هم سریالی برخی دوستان مطالبی را منتشر کردند که باعث این مسئله شد.
سخنگوی فدراسیون فوتبال اضافه کرد: درباره تصمیمگیری در خصوص سرمربیان تیم های ملی به ویژه سرمربی تیم بزرگسالان، بدوا هیات رئیسه فدراسیون تصمیمگیری خواهد کرد. هیات رئیسه نیز برای رسیدن به چنین تصمیمی مکانیزمها و ساز و کارهایی را که از قبل وجود داشته الان هم در نظر میگیرد. یعنی از نظرات کمیته فنی استفاده کرده و برآیند آنها را در نظر میگیریم. تاکنون هیچ تصمیمی مبنی بر تغییر و هیچ مذاکره ای با هیچ فردی درخصوص جایگزینی سرمربی تیم ملی انجام نشده است.
اصولی افزود: آن چیزی که برای ما اهمیت دارد این است که به هر حال موضوع تیم ملی، کسب نتایج درخشان و حضور پررنگ در جام جهانی یک اولویت و یک انتخاب قطعی و محکوم برای ما است. در این خصوص نظرات و دیدگاههای مختلفی از جاهای مختلف وجود دارد. این نظرات فنی را میشنویم. دوستان را دعوت کرده و در جلسات کمیته فنی صحبتها را میشنویم. میرشاد ماجدی که مسائل فنی فدراسیون را شخصا به عهده گرفته است. از روزی که هیات رئیسه فدراسیون فعلی شکل گرفته مباحث فنی برعهده ماجدی بود.
وی درخصوص اینکه با این صحبتها اینگونه به نظر میرسد که دیگر به هیچ عنوان حمایت صد در صدی هیات رئیسه از اسکوچیچ مطرح نیست و پرونده تغییر روی میز فدراسیون باز شده است، عنوان کرد: برداشت این شکلی از صحبتهای من درست نیست. برای ما همیشه موضوع تیم ملی، بررسی و به روز کردن دادههایی که در این خصوص مطرح میشود، باز است. درباره همه تیمها نه فقط تیم ملی بزرگسالان باز است. با تمام این تفاسیر اینکه جمعبندیها و تصمیم برای تغییر باشد، چنین
چیزی نیست.
سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره اینکه اخبار درگوشی از راهروهای وزارتخانهها و هر ارگان دیگری از جمله وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال به گوش میرسد و آیا فدراسیون از جای دیگری برای تغییر سرمربی تحت فشار است، گفت: تیم ملی متعلق به همه مردم ایران است. نظرات از جاهای مختلف عنوان میشود. به هر حال وزارت ورزش در این حوزه ارتباط دارد و نسبت به موضوع بیارتباط نیست. نظرات و دیدگاههای فنی دارد و جلساتی تشکیل میشود. در این خصوص نکات، دغدغهها و ملاحظات دوستان توسط تیم فنی و سرپرست فدراسیون شنیده میشود. در نهایت این نظرات و دیدگاهها به هیات رئیسه میآید و آنجا درموردش جمعبندی میکنیم.
اصولی درباره اینکه آیا از نظرات وزارت ورزش و مجلس استفاده میکنند، پاسخ داد: گفتم بخش فنی وزارت ورزش در این خصوص اظهارنظرات و دیدگاههایی دارد. آنها هم کمیته فنی دارند. وزارتخانه تخصصی ورزش در دولت هستند. من درمورد مجلس صحبت نکردم اما تصمیم را فدراسیون فوتبال و هیات رئیسه میگیرد.
وی درخصوص اینکه اما برای گرفتن تصمیم، مشورت هم میگیرند، توضیح داد: چگونه رسانهها برای نظر و دیدگاههای خود مشورت میگیرند. امروز هم من از صحبتهای خداداد عزیزی استفاده کردم. آنها نظر می دهند و ما هم نمیتوانیم جلوی اظهارنظر کسی را بگیریم. ما هم این اظهارنظرها را میشنویم. اینکه بگوییم حرف هیچ کس را گوش نمیکنیم و فقط به آنچه خودمان به نتیجه رسیدیم، عمل میکنیم یک نوع خودکامگی است و اجازه نداریم چنین کاری کنیم. باید نظرات مختلف را بشنویم. بر همین مبنا در تمام مسائل شنیدن اظهارنظرها را در دستور کار قرار دادیم.
سخنگوی فدراسیون فوتبال در خصوص اختلاف اعضای هیات رئیسه، عنوان کرد: برچه مبنایی میگویید بین اعضای هیات رئیسه اختلاف هست؟
اصولی درپاسخ به اظهارنظر مجری برنامه ورزشگاه مبنی بر اینکه اصلا درمورد اختلاف هیات رئیسه صحبت نکرده و گفته است انتخاب سرمربی نیاز به مصوبه دارد و اینکه اگر تیم ملی نتیجه مطلوبی نگیرد، سراغ فدراسیون، سرپرست و هیات رئیسه را میگیرند، توضیح داد: الان جای اینکه یقه من به عنوان عضو هیات رئیسه را بگیرید، باید دنبال افرادی که آن توییتها را زدند بروید.
وی عنوان کرد: خواهش میکنم رسانههای جمعی و شبکههای اجتماعی اگر میخواهند به سود تیم ملی عمل کنند، باید یک همسویی و هم راستایی را در جهت منافع تیم داشته باشند. نه اینکه هر روز صبح که از خواب بلند میشویم ببینیم یک نفر مطلبی را عنوان کرده و غوغا راه بیفتد. از صبح روز گذشته تا دیشب از جاهای مختلف مورد سوال قرار گرفتیم که موضوع چیست. ما که میدانستیم خبری نیست و به همه پاسخ دادیم. در هر برنامه ای هم روی خط میآیم. همه رسانههای حرفهای باید به این بخش هم بپردازند آیا رسانه در این
ماجرا نقشی ندارد؟
سخنگوی فدراسیون اضافه کرد: به صرف اینکه تریبون یا کانالی دارم که بازدید کننده بالایی دارد، آیا میتوانم هر چیزی را بیان کنم یا برای تیم ملی، فدراسیون فوتبال و جامعه فضاسازی کنم؟
اصولی درمورد اینکه در حال حاضر فدراسیون فوتبال هیچ تصمیمی مبنی بر تغییر سرمربی تا امروز نگرفته است، گفت: هیچ تصمیمی نداریم، هیچ گفت و گویی انجام نشده و با هیچ فردی صحبت نکردهایم.
وی درباره اینکه با کیروش، برانکو، دایی و نکونام صحبت نشده است، گفت: اصلا درمورد تغییر به جمعبندی نرسیدهایم که بخواهیم درباره گزینه صحبت کنیم.
روش متفاوت بازی آبیها
استقلالِ ساپینتو تهاجمیتر از تیمِ مجیدی
یارگیری استقلال در نقل و انتقالات تابستانی زیر نظر ریکاردو ساپینتو یک پیام واضح برای همه مدعیان این فصل دارد. آبیها قرار است با استفاده از بازیکنان سرعتی و تهاجمی به مراتب نسبت به فصل گذشته که عنوان قهرمانی را به دست آوردند، هجومی تر و زهراگین تر در خط
حمله بازی کنند.
جذب رضا میرزایی برای بازی در جناح راست بعلاوه محمد محبی در کنار کوین یامگا با حضور صالح حردانی و حتی سبحان خاقانی میتواند از سمت راست آبی پوشان جناحی پویا، رونده و حملهور بسازد که به خوبی توان خلق موقعیت را دارد. آبیها در سمت چپ هم با در اختیار داشتن جعفر سلمانی و ابوالفضل جلالی شرایط خوبی دارند و قرار است محمد نادری هم به آنها اضافه شود تا تعادل بین دو جناح چپ و راست حفظ شود.
حفظ آرمان رمضانی و ارسلان مطهری از مهاجمان فصل گذشته و اضافه کردن سجاد شهباززاده و کاوه رضایی با حضور کوین یامگا میتواند چهرهای خطرناک از خط حمله آبی پوشان بسازد. به خصوص که پشت سر این نفرات بازیکن تکنیکی و خلاقی مثل عزیزبک آمانوف حضور دارد و قدری با فاصله تر هم یک پاس دهنده ششدانگ مثل مهدی پور بازی میکند.
استقلال فصل گذشته با اینکه بهترین عملکرد را در کارهای تدافعی داشت و همین عملکرد فوقالعاده آنها باعث شد تا با کمترین گل خورده در تاریخ رقابتهای لیگ برتر و بدون شکست قهرمان این مسابقات شوند، در فاز تهاجمی خیلی زهراگین نبود و اغلب پیروزیهای این تیم هم با حداقل گل به دست میآمد.
به نظر میرسد ساپینتو قصد ساخت استقلالی به مراتب تهاجمیتر از تیم فصل قبل دارد و جذب مهرههای زیاد در فاز تهاجمی این فرضیه را ایجاد میکند که چه بسا در فصل جدید باید شاهد تیمی تهاجمیتر و گلزن تر نسبت به فصل
قبل باشیم.
اگر ساپینتو بتواند در کنار حفظ اقتدار این تیم در خط دفاعی ساختار تهاجمی را هم متحول کند، دست به کار بزرگی زده شانس تکرار قهرمانی را در این تیم بالا میبرد.
طارمی درمیان شش لژیونرتأثیرگذار آسیایی در اروپا
مهدی طارمی یک فصل بی نظیر را در پرتغال سپری کرد. مهاجم ایرانی پورتو علاوه بر قهرمانی لیگ، توانست در جام حذفی نیز خوش بدرخشد و جام قهرمانی را بالای سر ببرد. او چند وقت دیگر فرصت پیروزی در سوپرجام پرتغال و کسب سه گانه
داخلی را دارد.
طارمی فصل قبل در ۴۷ مسابقه ای که برای آبی و سفیدهای بندرنشین به میدان رفت، توانست ۲۶ مرتبه گلزنی کرده و ۱۷ بار نیز پاس گل بدهد و سهم بسزایی در موفقیت تیم سرجیو کونسیسائو داشت.
در همین رابطه، وب سایت فدراسیون فوتبال آسیا اقدام به معرفی ۶ بازیکن آسیایی که فصل قبل و در کشورهای اروپایی نقش تأثیرگذاری داشته اند را منتشر کرده که نام مهدی طارمی نیز در این فهرست دیده می شود.در گزارش وب سایت AFC آمده است: در فصل گذشته، شاهد شروع هیجان انگیز، رشد، کسب جام ها و افتخارات شخصی برای بازیکنان آسیایی در فوتبال اروپا بودیم. زیرا بهترین های این قاره همچنان در خارج از کشور توانایی های خود را نشان می دادند.
با پایان یافتن فصل گذشته و آمادهسازی برای یک فصل جدید، سایت AFC.com شش بازیکنی را معرفی میکند که در فصل ۲۰۲۱-۲۰۲۲ در اروپا عملکرد مثبتی داشتند. در حالی که نامهای زیادی برای انتخاب وجود داشت و نامهایی مانند تاکهیرو تومیاسو، واتارو اندو، سردار آزمون و لی کانگ نیز تاثیرگذار بودند، اما در اینجا شش بازیکنی هستند که برش نهایی را برای این ویژگی انجام دادند.
مهدی طارمی (پورتو، ایران)
او توانست در فصل ۲۰۱۹ – ۲۰۲۰ و در حالیکه برای ریو آوه بازی می کرد، جایزه بهترین گلزن لیگ برتر پرتغال را کسب کند. او در فصل نخست حضورش در غول فوتبال پرتغال یعنی پورتو، ۲۳ گل در تمامی رقابت ها به ثمر رساند از جمله ضربه قیچی برگردان معروف او به چلسی در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا.
طبیعی بود که اکنون بپرسیم آیا مهدی طارمی می تواند این موفقیت ها و آمارش را بهبود ببخشد؟مردی که تا سن ۲۲ سالگی در سطح دوم فوتبال ایران فعالیت می کرد، در اثبات اشتباه شکاکان مهارت دارد و فصل ۲۰۲۱-۲۲ نیز فصل دیگری بود که او دقیقاً این کار را انجام داد.
فدراسیون فوتبال:
زمان پایان ثبتنام نامزدهای ریاست تغییر نخواهد کرد
پس از اینکه علی فلاحتی رئیس کمیته بدوی انتخابات فدراسیون فوتبال اعلام کرد که زمان ثبتنام انتخابات این فدراسیون به جای ۲۰ تیرماه در تاریخ ۲۲ تیر ماه به پایان میرسد، فدراسیون فوتبال در اطلاعیهای آن را تکذیب کرد.
متن اطلاعیه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
پیرو برگزاری مجمع عمومی فدراسیون فوتبال به تاریخ ۱۰خرداد ۱۴۰۱ و تکلیف مجمع عمومی به برگزاری انتخابات در تاریخ ۸ شهریور ۱۴۰۱، فدراسیون فوتبال کلیه اقدامات قانونی را مطابق با اساسنامه و مقررات انتخاباتی آغاز و در گام نخست، هفتاد روز قبل از برگزاری مجمع و در تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ اطلاعات مرتبط با زمان و مکان برگزاری مجمع برای اعضا ارسال شد. پس از آن و مطابق با ماده ۸ (فراخوان) مقررات انتخاباتی که در آن تصریح میکند؛ دبیرکل فدراسیون باید آگهی فراخوان به منظور اطلاع رسانی در مورد زمان ثبت نام، تاریخ انتخابات، مدارک مورد نیاز، شرایط و نحوه ثبت نام، زمان و نحوه ارسال و دریافت فرم های پیشنهاد نامزدها پس از هماهنگی با کمیته بدوی انتخابات را در روزنامههای کثیرالانتشار و سایت فدراسیون درج کند، اقدامات لازم در این خصوص انجام شد.مطابق با مواعد انتخاباتی اعلامی در مقررات انتخاباتی، آگهی فراخوان مطابق با ماده ۸ مقررات انتخاباتی که تأکید بر اطلاع رسانی دو ماه قبل از برگزاری انتخابات دارد در تاریخ ۹ تیر ۱۴۰۱ در روزنامه کثیرالانتشار اطلاعات و سایت فدراسیون درج شد اما از آنجایی که در فراخوان، مهلت ثبت نام ۱۴ لغایت ۲۰ تیر ماه اعلام شده و همچنین مطابق با بند ب از ماده ۱۲ مقررات انتخاباتی که تاکید دارد ۵۰ روز قبل از تاریخ مجمع عمومی انتخاباتی باید درخواست نامزدی برای پستهای هیئت رئیسه تحویل دبیرخانه مجمع شود، لذا بدینوسیله به اطلاع کلیه علاقهمندان میرساند که تمدید مهلت مزبور وفق مقررات امکانپذیر نبوده و زمان نهایی ثبت نام داوطلبان عضویت در هیئت رئیسه فدراسیون که در فراخوان درج شده، پایان وقت اداری (ساعت ۱۶) روز دوشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۱ خواهد بود.