طرح رتبهبندی معلمان دارای ابعاد و زوایای مختلفی است که فرهنگیان باید نسبت به آن آشنایی داشته باشند. رتبهبندی معلمان بر اساس اعلام مسوولان وزارت آموزش و پرورش فرآیندی است که منجر به ارتقای کیفیت در آموزش و پرورش میشود و هدف مستقیم رتبه بندی معلمان افزایش حقوق نیست اما منجر به افزایش حقوق هم میشود. مرحله اول طرح رتبه بندی معلمان در نیمه ابتدایی سال ۹۴ با بار مالی ۱۳۰۰ میلیارد تومان اجرا شد. در ادامه آخرین خبر از رتبه بندی معلمان را می خوانیم.
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش با حضور در شبکه خبر در خصوص قانون رتبه بندی معلمان گفت: نسخه اولیه شیوهنامه رتبه بندی تا فردا اعلام شده و با سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی مذاکره خواهیم کرد؛ فکر نمیکنم بیشتر از یک هفته این هماهنگیها زمان لازم داشته باشد.
وی با بیان اینکه تکالیف دیگر آئین نامه آماده سازی شده است؛ گفت: ان شاالله این رتبهبندی به زودی وارد مرحله اجرا شود.
وزیر آموزش و پرورش افزود: معلمان مدارس استثنایی و مناطق محروم هر سال سه ماه ارفاق میگیرند؛ یعنی هر دوره یک سال کوتاه خواهد شد و از ۵ به ۴ سال میرسد، اما به طور کلی برای کارمندان شاغل است.
وی با بیان اینکه همکاران رسمی و پیمانی مشمول رتبهبندی خواهند شد؛ گفت: رتبه بندی از زمان تأسیس تحول سند بنیادین یکی از ارکان کیفیتبخشی و ارتقای صلاحیتهای معلم بود.
وی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۲ رتبه بندی دچار اشکال واقع شد گفت. رتبه بندی گذشته فقط به معنای افزایش حقوق بود، اما رتبه بندی اخیر اجرا نشد؛ با آمدن دولت دکتر رئیسی در شعارهای انتخاباتی ایشان در جمع فرهنگیان با صراحت فرمودند که ما اجرای نظام رتبه بندی را تسریع خواهیم کرد که خوشبختانه این موضوع اتفاق افتاد و دولت بودجه پایداری برای اجرای رتبه بندی در نظر گرفت.
وی با بیان اینکه دولت ۲۵ هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی در نظر گرفت گفت: در مجلس هم این بودجه به ۳۸ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شد و سال گذشته برای در نظر گرفتن این بودجه اعتبارات ناپایداری در نظر گرفته بودند و اعتبارات آن ۲۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای سه ساله بود، ولی در حال حاضر دولت ۳۸ هزار میلیارد تومان (همت) برای ۱۸ ماه در نظر گرفت.
وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: اراده دولت و مجلس با همکاری شورای نگهبان بر این بود که رتبه بندی اجرایی شود؛ شیوه نامه در زمان کوتاه طراحی خواهد شد تا به ماده یک رتبه بندی آمده است عمل بشود و کمکی به معیشت فرهنگیان شود.
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در دیدار اعضای فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی که در اردوگاه فرهنگی تربیتی شهید باهنر برگزار شد، اظهار کرد: وضعیت نیروی انسانی آموزش و پرورش در ترازی که سند تحول بنیادین بیان کرده، نیست لذا توجه بیش از پیش به این موضوع جزو نیازهای آموزش و پرورش است و به حمایت مجلس شورای اسلامی و دولت نیاز دارد.
روند اجرایی شدن سند تحول، آخرین مراحل ابلاغ آییننامه اجرایی رتبهبندی معلمان و تأمین و توزیع نیروی انسانی، در دیدار اعضای فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی با وزیر آموزش و پرورش بررسی شد.
وی با تشکر از فعالیتهای مجلس شورای اسلامی برای تصویب قانون رتبهبندی معلمان، گفت: مجلس شورای اسلامی، دولت و شورای نگهبان کمک کردند تا قانون رتبهبندی معلمان تصویب شود و وزارت آموزش و پرورش بر اساس تکلیف قانونی که بر عهده داشت، پیش از اتمام زمان قانونی، آییننامه اجرایی رتبهبندی معلمان را آماده کرد و به هیأت دولت فرستاد.
نوری افزود: در همراهی با سایر دستگاههای مشارکتکننده در آییننامه اجرایی رتبهبندی معلمان و تأمین نظرات آنها، این آییننامه تا زمان آماده شدن به دولت، ۲۶ بار ویرایش شد و در کمیسیون اجتماعی دولت هم به آن بندهایی اضافه شد که با دستور رئیسجمهور و در جلسه هیأت دولت آن بندها لغو شد که میتوان به حذف آزمون از شرایط نظام رتبهبندی معلمان اشاره کرد.
وی اظهار کرد: از ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم، موضوع خدمات رفاهی و بیمه تکمیلی فرهنگیان در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت و تاکنون اقدامات در این زمینه صورت گرفته است که تغییر بیمه فرهنگیان از روش صندوقی به بیمهگری یکی از این موارد است.
در این نشست موضوعاتی مانند اجرای سند تحول، نحوه اجرای نظام رتبهبندی معلمان، راهکارهای برونرفت از چالشهای اجرای سند تحول، کسری نیروی انسانی، آییننامه اجرایی رتبهبندی معلمان و ...، طرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
-
زمان واریز یارانه عید قربان | پرداخت یارانه جدید به این افراد
-
فوری| ثبتنام جدید مسکن ملی | مسکن ملی ارزان برای تمامی افراد
-
مهران مدیری عزادار شد | مهران مدیری به سوگ چه کسی نشست؟
-
دستور رئیسی برای پرداخت یارانه جدید | از یارانه جدید جا نمانید
-
صاحبان سهام عدالت پولدار میشوند | واریز جدید سود سهام عدالت چقدر است؟
نظر شما