شناسهٔ خبر: 54901572 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

وضعیت ترافیک و آب و هوا

تداوم کاهش دمای هوای نیمه شمالی کشور تا دوشنبه/کیفیت هوای تهران« ناسالم برای همه»

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ازوقوع رگبار باران و رعد و برق در نواحی مختلف کشور و افزایش سرعت باد و خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها خبر داد.

صاحب‌خبر -

صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: طبق آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز یکشنبه (۱۲ تیرماه) در استان‌های ساحلی دریای خزر به ویژه استان‌های گلستان و مازندران بارش باران، در ارتفاعات رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید و در برخی مناطق استان‌های اردبیل، خراسان شمالی، شمال آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی، ارتفاعات البرز مرکزی، جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات جنوب کرمان و شمال شرق هرمزگان، به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: دوشنبه(۱۳ تیرماه) در سواحل دریای خزر در استان‌های گیلان و مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی بارش باران با احتمال رعد و برق و در نیمه‌جنوبی سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و شمال هرمزگان در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی رخ می‌دهد.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، سه‌شنبه (۱۴ تیرماه) در برخی مناطق هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و جنوب شرق فارس، چهارشنبه(۱۵ تیرماه) در برخی مناطق جنوب سیستان و بلوچستان و پنجشنبه (۱۶تیرماه) در برخی مناطق شمال هرمزگان، جنوب شرق فارس و جنوب سیستان و بلوچستان، در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: یکشنبه در برخی مناطق جنوب غرب، غرب، شمال شرق، شرق، سمنان، شمال اصفهان، البرز، قم و تهران افزایش سرعت وزش باد و خیزش گردوخاک انتظار می‌رود. از دوشنبه تا پنجشنبه در شمال شرق، شرق به‌ویژه منطقه زابل، شرق سمنان، شمال شرق اصفهان و شرق یزد وزش باد شدید و خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: یکشنبه و دوشنبه در نیمه شمالی کشور دما بین ۴ تا ۷ درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد. سه‌شنبه و چهارشنبه افزایش تدریجی دما در نیمه شمالی پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان از امروز تا غروب سه‌شنبه دریای خزر و طی پنج روز آینده دریای عمان مواج خواهد بود همچنین امروز خلیج فارس و دوشنبه و سه شنبه نیمه شرقی خلیج فارس مواج پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۳ تیرماه) صاف و وزش باد از بعد از ظهر کمی ابری با احتمال وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۲ و روز سه‌شنبه (۱۴ تیرماه) آسمان صاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعت‌ها وزش باد با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۱۲ و ۱۳ تیرماه) اهواز با دمای ۴۵ و ۴۶  درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل و زنجان با دمای۱۱ و ۹ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

کیفیت هوای تهران« ناسالم برای همه»/ شاخص آلایندگی به ۱۷۲ رسید

کارشناس واحد پایش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با بیان اینکه شب گذشته شاخص آلاینده‌ها در وضعیت بسیار ناسالم و خطرناک قرار گرفت اما از اوایل صبح سیر نزولی داشته است، گقت: شاخص آلاینده هم اکنون کیفیت هوا ۱۷۲ و در شرایط ناسالم برای همه قرار دارد.

پیش بینی وضع آب و هوا,باران و گرد و خاک در ایران

سولماز احدی در گفت و گو با ایسنا،درباره کیفیت هوای تهران در روز یکشنبه ( ۱۲ تیرماه) اظهار کرد: آلاینده شاخص ۲۴ ساعت گذشته هوای تهران با میانگیم ۱۶۸ ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون و  در شرایط ناسالم برای همه گروه‌ها بود. آلاینده ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون نیز ۱۴۸ ثبت شد و از این لحاظ کیفیت هوای پایتخت در شرایط نا مناسب برای گروه‌های حساس  قرار داشت.

وی افزود: میانگین کیفیت هم اکنون هوای تهران ۱۷۲ و در شرایط ناسالم برای همه گروه‌ها است. آلاینده شاخص نیز ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون گزارش شده است.

کارشناس واحد پایش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در تشریح روند افزایش شاخص آلاینده‌ها در تهران گفت: شب گذشته ساعت ۲۱ یک توده گرد و خاک در استان تهران فعالیت خود را آغاز کرد که در ایستگاه‌های غرب پایتخت شاخص آلاینده‌ها بالا رفت و در نیمه شب به ۳۰۰ رسید و در شرایط بسیار ناسالم سپس خطرناک قرار گرفت و این شرایط جوی تا ساعت ۶ صبح نیز ادامه داشت سپس سیر نزولی گرفت.

 به گزارش ایسنا در حالی کیفیت هوای تهران در شرایط خطرناک قرار گرفت که از ابتدای بهار تا کنون نیز چندین بار وضعیت خطرناک را تجربه کرده و افزایش غلظت آلاینده‌های شاخص مربوط به خیزش گرد و خاک بوده است.