شناسهٔ خبر: 54694991 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

در نشست علنی امروز

قاسم پور از پاسخ وزير بهداشت به صورت مشروط قانع شد

صاحب‌خبر -
قاسم پور از پاسخ وزير بهداشت به صورت مشروط قانع شد
خبرگزاری آریا-نماینده مردم تهران در مجلس پس از استماع توضیحات وزیر بهداشت، به صورت مشروط از پاسخ های عین اللهی قانع شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از خانه ملت، فاطمه قاسم پور در نشست علنی امروز (سه شنبه، 31 خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی سوال خود از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پاسخ ارائه شده توسط بهرام عین اللهی به صورت مشروط قانع شد.
فاطمه قاسم پور در بیان دلیل عدم به رأی گذاشتن سوال خود از وزیر بهداشت، افزود: بنده از هفته گذشته با مسئولان وزارت بهداشت و دیوان محاسبات برای حل این مسئله گفتگو کردم ضمن اینکه در این نشست از جواب وزیر قانع نشدم، اما سوال را با منطق دیگری به رأی نمی‌گذارم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس یادآور شد: بحث درمان ناباروری و بیمه‌های آن از جمله مسائلی است که باید پیگیری شود و وزیر بهداشت و تیم اش در کنار سازمان برنامه و بودجه باید آن را پیگیری کرده و ستاد جمعیت هم کمک کند.
وی تاکید کرد: اگر من امروز این سوال را به رأی نگذاشتم به این دلیل نیست که قانع شدم بلکه تصورم این است که اگر یک فرصت یک ماهه به وزارت بهداشت بدهم شاید فرصتی برای کمک به زوجین نابارور باشد.
دکتر قالیباف در ادامه یادآور شد: امروز 2 سوال مطرح شده از وزیر بهداشت توسط نمایندگان به رأی گذاشته نشد و از پاسخ‌های وزیر قانع شدند، اما توقع این است که هم در سیستان و بلوچستان که واقعا منطقه محروم است و البته مشکلات آن را می‌دانیم اولویت آنجا باشد و هم در بحث ناباروری که در قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده آمده، قول دهید با جدیت دنبال کنید کما اینکه ما حدود 3 میلیون نفر جمعیتی را داریم که در حوزه باروری واقعا نیازمند کمک هستند و در قانون هم برای آن‌ها پیش بینی شده است.
درمان ناباروری به نتیجه نرسیده است
زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان در نشست امروز در تشریح گزارش این کمیسیون درباره سوال مذکور، گفت: بعد از گذشت نزدیک به 9 ماه از سال 1400، یارانه درمان ناباروری به نتیجه نرسیده است. تحت پوشش قرار گرفتن درمان ناباروری که پس از تلاش‌های بی وقفه در تبصره 17 قانون بودجه 1400 و در تبصره 14 قرار داده شد، تا همین چند وقت اخیر راهنمای فنی درمان ناباروری که اساس اقدامات بعدی برای اجرایی شدن قانون بود، تدوین و ابلاغ نشد. نزدیک به 1000 میلیارد تومان برای درمان ناباروری در بودجه 1400 وارد شده است، چرا این منابع از سازمان برنامه درخواست نشده است؟ و در اختیار بیمه‌های پایه قرار نگرفته است؟ جلسات کارگروه طراحی شده در تبصره 17 چرا برگزار و نحوه تخصیص یارانه درمان برنامه ریزی نمی‌شود؟
وی ادامه داد: در اجرای ماده (207) آیین‌نامه داخلی مجلس، سؤال فوق در جلسه رسمی مورخ 19/ 10/ 1400 کمیسیون با حضور نماینده محترم سؤال‌کننده و وزیر محترم مطرح و پس از استماع اظهارات طرفین و نظر به عدم اقناع نماینده سؤال کننده از پاسخ‌های ارائه شده وزیر، کمیسیون قلمرو سؤال را ملی تشخیص داده و مستند به بند (3) ماده (207) آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، گزارش سؤال جهت اعلام وصول در اولین جلسه علنی ارسال می‌گردد.

نظر شما