شناسهٔ خبر: 54624975 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

پخت آکروباتیک نان سنتی گرجستان/ شاطر باید تا کمر وارد تنور شود

این نان به خاطر فرم قایقی شکلش "شوتی" خوانده می شود.

صاحب‌خبر -

پخت نان سنتی "شوتی" در گرجستان به مهارت، چابکی و حرکات  اکروباتیک نانوا نیاز دارد.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، نانوا برای پخت این نان باید به شکل وارونه و آویزان  وارد تنور شود و خمیر را به بدنه آن بچسباند.

این نان به خاطر فرم قایقی شکل آن "شوتی" خوانده می شود. 

نظر شما