شصت و پنجمين کنگره فيفا در دل تمام اتهامات فساد برگزار شد تا فوتبال دنيا رئيس 4 سال آينده اش را بشناسد. بلاتر 80 ساله در آخر هم ايستاد تا در راي گيري بماند. او که بيش از 14 همکارش را به جرم فساد گرفتند. 14 نفري که متهمند با دريافت 150 ميليون دلار رشوه در 20 سال در انتخاب ميزبانان جام هاي جهاني دست کاري کرده اند. در دادن حق پخش بازي ها به شبکه هاي مختلف تلويزيوني نقش ايفا کردند و شبکه اي از فساد مالي و پول شويي را به راه انداخته اند. بلاتر که سالهاست از سوي بزرگان فوتبال دنيا از فيگو گرفته تا مارادونا به داشتن شبکه فاسد و ديکتاتوري متهم مي شود اما چون سندي عليه او بدست نمي آمد ، نمي توانستند متهمش کنند ، اين بار با حمله پليس آمريکا مي رفت که روي پل برود اما با حمايت روس ها ايستاد و در انتخابات شرکت کرد. او که از سوي روسها و اسرائيلي ها به شدت حمايت مي شد ، شانس آورده بود که رقيبش شاهزاده جوان اردني بود. کسي که حتي منتقدان سرسخت پيرپرد سوئيسي به اين جمع بندي نمي رسيدند تا راي شان را به نام او بنويسند و در صندوق بياندازند. اتفاقات 48 ساعت آخر اما دنيا را عليه بلاتر متحد کرده بود. او که به سختي خودش را تا انتخابات کشيد ، برايش تقريبا مسجل شده بود اگر بماند هم ماندگاري اش خيلي طولاني نيست و نمي تواند تا 4 سال روي اين صندلي بماند. بلاتر از يک سال قبل مي دانست براي ماندن در صندلي اش نياز به يک متحد قوي دارد. او نياز به کسي داشت که سوداي رياست داشته باشد اما هنوز نتواند وارد بازي رقابت شود. شيخ کويتي عاشق فوتبال بهترين گزينه براي اتحاد بود. درحالي که بلاتر مي دانست اروپايي ها و آمريکايي ها از اين ديکتاتوري 17 ساله او خسته شده اند و ديگر حاضر نيستند بگذارند او در پست رياست بماند ، به دنبال گزينه ديگري رفت. او به سراغ شيخ کويتي رفت. بلاتر با کمک شيخ احمد کويتي که رئيس آنوک بود و با پول هاي نفتي اش مي توانست خيلي راحت راي هاي روساي کشورهاي کوچک را جذب کند ، اينگونه توانست آراي زيادي از 46 راي آسيا و 50 راي آفريقا را داشته باشد. آنها اگرچه آراي اروپايي زيادي نداشتند اما مي توانستند صاحب 21 راي آمريکاي جنوبي و اقيانوسيه هم باشند اما به يکباره بازي شان را دستگيري هاي فيفا خراب کرد. ورود چهره هاي سياسي مهم دنيا مثل کامرون ، اوباما ، پوتين و آنکلا مرکل براي حرف زدن به سود يا عليه بلاتر ، نشان از اهميت انتخابات فيفا داشت.
بازي دشواري که بايد سرانجامش يکي از اين دو نامزد رئيس مي شدند. ميشل پلاتيني فرانسوي که به دليل ترس از رقابت با بلاتر ، وارد بازي رقابت با او نشده بود ، تازه بعد از بالا گرفتن موضوع فساد بود که به خود لرزيد که چرا ريسک کرده و نامزد نشده است. اين همان حسي بود که ديگر نامزدهاي اروپايي چون فيگو و رئيس فدراسيون فوتبال هلند داشتند. در سوي ديگر اما درحالي که انگليسي ها و يوفا رسما تهديد کرده بودند اگر بلاتر راي بياورد ، بازي هاي جام جهاني روسيه را تحريم مي کنند ، پا به ميدان راي گيري گذاشتند. جايي که علي کفاشيان ، رئيس فدراسيون ايران يکي از آنهايي بود که به سود بلاتر راي مي داد. کفاشيانم که مدت هاست شده ليدر کمپين بلاتر در منطقه غرب و ميانه آسيا ، از زماني که با شيخ احمد کويتي بسته ، مدام براي بلاتر تبليغ مي کند. او حتي براي اولين بار رايش را پيش از انداختن به صندوق اعلام کرد و با صراحت گفت انتخابش بلاتر است و اصلا با الگوي او به دنبال ادامه حضور در فوتبال ايران است.
راي گيري از ساعت 4 بعد از ظهر به وقت گرينويچ در سوييس آغاز شد و کشور ها يک به يک رفتند و راي شان را به صندوق انداختند تا نفر پيروز اعلام شود. بعد از 3 ساعت راي گيري ، در نهايت آرا اعلام شد و بلاتر نتوانست 139 راي لازم را براي پيروزي در دور اول کسب کند. او 133 راي آورد و آراي پرنس علي 73 تا بود. براي دور دوم راي گيري ، بار ديگر همين پروسه تکرار مي شود اما اين بار راي گيري نسبي است و هر کسي يک راي بيشتر بياورد برنده است. ميزان آرا نشان مي دهد اگر اتفاقي عجيب نيفتد ، بلاتر رئيس 4 سال اينده فوتبال مي شود.
اگرچه دقايقي بعد پرنس علي که مي ديد شانس بالايي براي راي آوردن ندارد ، از انتخابات انصراف داد و به شدت تشويق شد. او که قمار بزرگي براي رقابت با بلاتر انجام داده بود ، ديگر پستي در هيات اجرايي فيفا هم ندارد و پستش را به شيخ سلمان بحريني داده که پشتش را در انتخابات خالي کرده بود. شاهزاده اردني در صورت حمايت آسيا مي توانست به سادگي رئيس آينده فيفا باشد.
∎