به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «نبأپرس»، در اظهاراتی که مهر تاییدی بر سانسور اخبار توسط رژیم صهیونیستی است «یوئیل مارکوس» تحلیلگر صهیونیست که از بزرگترین نویسندگان در روزنامه «هاآرتص» است در اعترافی نوشت که اگر تعداد واقعی قربانیان ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه منتشر میشد انقلابی تند در سرزمین اشغالی به وقوع میپیوست.
وی افزود: ارتش بشدت بر انتشار تعداد قربانیان نظارت میکند و اگر به ما اجازه انتشار آمار واقعی را میدانند انقلابی در اسرائیل رخ میداد و خشک و تر را با هم میسوزاند.
رژیم صهیونیستی از آغاز حملات به غزه در 17 تیرماه به شدت بر اخبار در این حوزه نظارت کرده است و تا کنون چندین پایگاه خبری را از ترس انتشار حجم قربانیان بسته است و به خبرنگاران خارجی پیشنهاد خروج هر چه زودتر از نوار غزه را داده است.
عملیات زمینی در نوار غزه از روزپنجشنبه آغاز شده و تا کنون فقط کشته شدن 7 اسرائیلی که 5 نفر آنها ارتشی هستند گزارش شده است درحالی که مقاومت فلسطین این آمار را بیشتر میداند.
انتهای پیام/ص
∎