محمدیعقوب باقری در گفتوگو در خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: حدود 40 درصد فضاهای آموزشی و مدارس منطقه خانمیرزا تخریبی و یا دارای بافت فرسوده و قدیمی هستند که نیاز به بازسازی و مقاوم سازی دارند.
وی با اشاره به اینکه تعدادی از مدارس شهرستان خانمیرزا از طریق کانکس اداره میشوند، افزود: در سال تحصیلی جدید مانند سال گذشته، کمبود نیروی معلم در این شهرستان وجود دارد.
عضو شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به کمبود بیش از 50 نفر نیروی آموزگار و دبیر در خانمیرزا، عنوان کرد: موضوع دیگر کمبود امکانات سخت افزاری و آموزشی است که در سطح شهرستان بسیار مشاهده میشود.
باقری با اشاره به استفاده از ظرفیت خیّرین در نوسازی و مقاومسازی مدارس، گفت: بعنوان مثال یک مدرسهای که در روستای سلحچین که بیش از 10 سال در لیست مدارس تخریبی وجود داشت و اقدامی برای آن صورت نگرفت، با تامین اعتبار از سوی خیّر به مبلغ 4 میلیارد ریال و کمکهای مردمی، در حال پیگیری اقدامات لازم است.
نماینده شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به نوسازی و مقاومسازی مدرسه دیگری در بخش اروند، بیان داشت: در سفر ریاست جمهوری به استان، اعتباراتی جهت نوسازی و بازسازی مدارس تخریبی خانمیرزا دیده شده است.
باقری اظهار کرد: از سال گذشته آموزش پرورش لردگان با جدا شدن بخش اروند و الحاق آن به خانمیرزا، فضاهای آموزشی این شهرستان فاقد امکانات لازم شدند. اداره کل نوسازی مدارس استان قرار است کمبود امکانات و تجهیزات مدارس را قبل از آغاز سال تحصیلی جدید جبران و برطرف کنند.
عضو شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه نیاز است فضاهای آموزشی به صورت کانکسی جمعآوری شوند، خاطرنشان کرد: در جلساتی که با مسئولان استانی گرفته شد، بر این مطلب که حداکثر سهمیه نیروی انسانی را برای شهرستان خانمیرزا لحاظ کنند، تاکید شد.
انتهای پیام/7540/ش
∎
نظر شما