شناسهٔ خبر: 54316518 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

مدیرعامل پرسپولیس: گل محمدی ۲ سال دیگر در پرسپولیس است/ جذب نورافکن و شهباززاده صحت ندارد

مدیرعامل پرسپولیس درباره وضعیت ماندن یا رفتن گل محمدی بیان کرد: او سال بعد و سال بعد از آن هم در پرسپولیس خواهد بود.

صاحب‌خبر -
مدیرعامل پرسپولیس با حمایت از سرمربی تیمش می‌گوید گل محمدی دو سال دیگر هم در این تیم خواهد بود.
 
به گزارش ایسنا، رضا درویش پس از پایان دیدار پرسپولیس و شهرخودرو و برتری سرخپوشان اظهار کرد: بازی خوبی بود و نتایجی که می‌خواستیم گرفتیم. درست است از موقعیت‌ها نتوانستیم به خوبی استفاده کنیم اما بازی را بردند و تیم شاداب بود. با نتایجی که به دست آمده دیگر نایب قهرمانی را به دست آوردند و به آن‌ها تبریک می‌گویم.
 
او درباره تشویق او توسط هواداران گفت: آن‌ها به من محبت دارند. هر توانی که داریم می‌گذاریم تا شرایط پرسپولیس بهتر شود. این وظیفه ما است.
 
مدیرعامل پرسپولیس درباره وضعیت ماندن یا رفتن گل محمدی بیان کرد: او سال بعد و سال بعد از آن هم در پرسپولیس خواهد بود.
 
او در رابطه با انتشار اخباری مبنی بر جدایی سید جلال حسینی گفت: شایعات صحت ندارد. او بزرگ تیم است و این مسائل ممکن است در بزرگ‌ترین تیم‌های دنیا هم به وجود بیاید. بعضی‌ها دوست دارند به این مسائل دامن بزنند.
 
درویش درباره جذب نورافکن و شهباززاده عنوان کرد: این‌ها همه شایعه هستند.

برچسب‌ها: