شناسهٔ خبر: 5372239 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کاروکارگر | لینک خبر

اخبار کوتاه

صاحب‌خبر -
  • هشدار جدی انصارالله به ماجراجویی‎های رژیم آل‎سعود
یکی از رهبران ارشد جنبش مردمی انصارالله یمن با اشاره به اینکه تاسیسات و مراکز نظامی عربستان در تیررس نیروهای این کشور است، نسبت به ماجراجویی‎هایی رژیم آل‏‎سعود هشدار داد.
یکی از رهبران جنبش مردمی انصارالله یمن در مصاحبه با روزنامه لبنانی الاخبار گفت: نیروهای ارتش و کمیته‎های مردمی در مرزهای بین یمن و عربستان پیشروی خواهند کرد. وی افزود: ارتش و کمیته‎های مردمی یمن هر هدفی را در خاک عربستان بمباران خواهند کرد.  در همین حال توپخانه عربستان بار دیگر مناطق مرزی "بنی معین و الغور" در یمن را هدف قرار دادند. جنگنده‎های متجاوز سعودی همچنین در سلسله حملاتی کوه "النهدین" در شهر صنعا را موشک‎باران کردند. از سوی دیگر یک مقام سازمان ملل اعلام کرد که نشست مذاکرات صلح درباره یمن که قرار بود روز 28 می(7خرداد) برگزار شود به تعویق افتاده است.از سوی دیگر کالین پاول وزیر امور خارجه اسبق آمریکا با فاجعه‎بار خواندن نتیجه تجاوز نظامی رژیم آل‎سعود به یمن، از وزیر دفاع سعودی به عنوان فردی بدون تجربه در زمینه جنگ یاد کرد.پاول در مصاحبه‎ای تلویزیونی با فاجعه‎بار خواندن نتیجه تجاوز نظامی عربستان به یمن، گفت: پس از گذشت یک ماه و نیم از حمله عربستان به یمن ما شاهد درخواست متحدان عربستانی خود برای کمک به این کشور هستیم.وی در ادامه با بیان اینکه یمنی‎ها اقدامات غافلگیرکننده‎ای را در داخل این کشور  به اجرا گذاشتند که کسی تصور نمی‎کرد، افزود: یمنی‎ها به رغم پشتیبانی نظامی و لجستیکی گسترده از سعودی وارد شهرهای عربستان شده، سربازان این کشور را کشته و تسلیحات این کشور را مصادره کردند.وزیر امور خارجه اسبق آمریکا در بخش دیگری از سخنان خود با ضعیف توصیف کردن ارتش و وزیر دفاع عربستان، اظهار داشت: وزیر دفاع عربستان هیچ ایده‎ای در زمینه جنگ ندارد."پاول" اضافه کرد: مقامات آمریکا نباید وعده‎های شاه عربستان و پسرش را پیرامون جنگ در یمن و توانایی ارتش سعودی برای ورود به صنعا را پس از گذشت یک هفته از عملیات نظامی باور می‎کردند.
 
  • آغاز عملیات نیروهای مردمی عراق  برای آزادی الرمادی با رمز "لبیک یا رسول الله"
عملیات نیروهای بسیج مردمی برای آزادسازی شهر الرمادی با رمز لبیک یا رسول الله(ص) آغاز شد.
پایگاه خبری السومریه نیوز گزارش داد که نیروهای بسیج مردمی عملیات "لبیک یا رسول الله 2" را با هدف آزادسازی شهر الرمادی در شمال تکریت و به سمت الرمادی آغاز کردند. پایگاه خبری الفرات نیوز هم گزارش داد که عملیات "لبیک یا رسول الله 2 " در مسیر شمال تکریت و جنوب غرب سامرا به سمت الرمادی آغاز شد. هدف عملیات "لبیک یا رسول الله 2 " آزادسازی مناطق اشغال شده تکریت و جنوب غرب سامرا به سمت الرمادی اعلام شده است.پیشتر حیدر العبادی نخست وزیر عراق در دیدار "هادی رزیج" رئیس پلیس استان الانبار گفت: الانبار و الرمادی با همبستگی تمامی طیف‎های عراقی از دست تروریست‎های تکفیری آزاد خواهد شد.وی در ادامه تاکید کرد: عراق از وجود عناصر تروریستی خلاص شده و پاکسازی می‎شود.