شفقنا- نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مظلومیت امیرالمومنین(ع) درس عبرتی برای امت اسلامی است تا با تبلیغات سوء دشمن، امام و پیشوای خود را تنها نگذارند.
به گزارش شفقنا، آیت الله سید احمد علم الهدی در ویژه برنامه شب نوزدهم ماه مبارک رمضان که در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد، با بیان اینکه حضرت علی(ع) مظلومترین مظلومان عالم است، اظهار کرد: مظلومیت زاید الوصفی که امیرالمومنین(ع) داشت، هیجان قلبی و باطنی ما را برای عرض ارادت به ساحت مقدس آن حضرت و توبه و انابه به درگاه خدا با توسل به دامان این امام بیشتر میکند.
او افزود: مظلومیت امیرالمومنین(ع) تنها به خاطر اینکه در سحرگاه شب نوزدهم ماه رمضان شمشیر زهرآلود دشمن فرق مبارک آن حضرت را شکافت نیست، بلکه برای این است که بعد از رحلت پیامبر(ص) امت اسلامی حق آن حضرت را نادیده گرفتند.
امام جمعه مشهد ابراز کرد: غصب خلافت یکی از جنبههای ظلم و ستم امت اسلامی در حق امیرالمومنین(ع) بود و ظلم بالاتر این بود که با تبلیغات سوء دشمن شئون ارزشی شخصیت آن حضرت به عنوان نقطه ضعف ایشان معرفی شد.
او با اشاره به رشادتهای امیرالمومنین(ع) در جنگ اُحد اظهار کرد: در این جنگ که عده زیادی از مسلمانان به شهادت رسیدند و عدهای هم به خاطر شرایط سخت جنگ از صحنه کارزار گریختند، امیرالمومنین(ع) یک تنه از پیامبر(ص) که در محاصره دشمن قرار گرفته بودند دفاع کرد.
علم الهدی اضافه کرد: در جنگهای صدر اسلام عده زیادی از مشرکین و کفار از جمله عمر بن عبدود به دست امیرالمومنین(ع) کشته شدند و دشمن همین شجاعت امیرالمومنین(ع) را به عنوان نقطه ضعف ایشان معرفی کردند و نسبت خشونت به آن حضرت دادند.
او بیان کرد: دشمن با به راه انداختن این عملیات روانی میخواست مردم را از اطراف امیرالمومنین(ع) پراکنده کند. منطق آنها این بود که علی(ع) چون خشن است مناسب حاکمیت جامعه اسلامی نیست.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: امروز هم یکی از مهمترین حربههای دشمن برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی این است که سردمداران و وابستگان به این نظام را که در برابر دشمن استوار ایستادهاند، افرادی خشن معرفی میکنند.
او افزود: مارقین، ناکثین و قاسطین از جمله گروههایی بودند که با امیرالمومنین(ع) جنگیدند ولی خطر مارقین برای حکومت امیرالمومنین(ع) بیشتر از دو گروه دیگر بود.
علم الهدی ادامه داد: ناکثین افردی بودند که وقتی دیدند حکومت عدل امیرالمومنین(ع) با منافع آنها در تضاد است با آن حضرت جنگیدند. قاسطین هم افرادی بودند که از اول با آن حضرت دشمنی داشتند ولی مارقین افرادی بودند که ابتدا با امیرالمومنین(ع) بیعت کردند ولی پس از آن به مخالفت و دشمنی با آن حضرت برخاستند.
او خاطرنشان کرد: خطر مارقین به مراتب بیشتر از ناکثین و قاسطین بود و اذیت و آزارهای این گروه به حدی رسید که وقتی در سحرگاه نوزدهم ماه رمضان شمشیر زهرآلود دشمن بر فرق مبارک امیرالمومنین(ع) وارد شد آن حضرت ندای «فُزتَ وَ ربِ الکَعبَه» را سر دادند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: شهادت امیرالمومنین(ع) در واقع رهایی آن حضرت از مصیبتهای بزرگی بود که بعد از رحلت رسول اکرم(ص) دامن گیر امت اسلام شده بود.
∎