شناسهٔ خبر: 53633749 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

آغاز به کار مراکز دولتی در روزهای ۱۹ و ۲۳ رمضان با دو ساعت تأخیر

مطابق سنوات گذشته زمان شروع به کار کلیه وزارتخانه‌ ها، سازمان‌ ها، شرکت‌ ها و مؤسسات دولتی در سراسر کشور در روزهای نوزدهم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان با دو ساعت تأخیر همراه خواهد بود.

صاحب‌خبر -

به موجب مصوبه هیئت وزیران، کلیه مراکز دولتی اعم از وزارتخانه ها، سازمان ها، شرکت ها و مؤسسات دولتی در سراسر کشور در روزهای نوزدهم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان با دو ساعت تأخیر کار خود را آغاز می کنند.

به گزارش ایلنا، با توجه به فرا رسیدن شب‌ های قدر و سوگواری مولای متقیان حضرت علی(ع)، به منظور توفیق هرچه بیشتر در احیاء و بهره بردن از ثمرات معنوی این شب های پرفضیلت، مطابق سنوات گذشته زمان شروع به کار کلیه وزارتخانه‌ ها، سازمان‌ ها، شرکت‌ ها و مؤسسات دولتی در سراسر کشور در روزهای نوزدهم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان با دو ساعت تأخیر همراه خواهد بود.

برچسب‌ها: