شناسهٔ خبر: 53412355 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

وحشت در سرزمین‌های اشغالی؛

تیراندازی در قلب تل‌آویو/ هلاکت ۳ صهیونیست و زخمی‌ شدن ۱۵ نفر/ حماس: تیراندازی تل‌آویو، پاسخ طبیعی و مشروع به جنایت‌های اشغالگران است/ حزب‌الله: سرویس‌های امنیتی اسرائیل از یک مجاهد فلسطینی شکست سنگینی خوردند +فیلم و تصویر

منابع خبری عبری گزارش دادند که تیراندازی در در مرکز تل‌آویو صورت گرفته است و پانزده صهیونیست زخمی شده‌اند.

صاحب‌خبر - به گزارش جهان نيوز، منابع خبری عبری از جمله شبکه هفت رژیم صهیونیستی از وقوع تیراندازی در تل‌آویو خبر دادند. این تیراندازی در چند منطقه از این شهر رخ داده است.
 
این شبکه خبری گزارش داد که در جریان این تیراندازی که در مرکز تل‌آویو صورت گرفته است، چندین نفر زخمی شده‌اند.

خبرگزاری فلسطینی «شهاب گزارش داد که این عملیات در خیابان «دزنگوف» که یکی از بزرگ ترین خیابانهای تل آویو است، صورت گرفته است. به گزارش شهاب، در جریان این تیراندازی، دستکم پنج صهیونیست زخمی شده‌اند.
   
  شبکه خبری المیادین اما گزارش داد که در این عملیات استشهادی،  دستکم شش صهیونیست زخمی شده‌اند.المیادین همچنین خبر داد که تیراندازی در پنج منطقه از تل‌آویو صورت گرفته است و نظامیان صهیونیست تا کنون موفق  نشده‌اند تیراندازی را متوقف کنند و همچنان  ادامه دارد.
  خبرگزاری سما فلسطین هم گزارش داد، در جریان این تیراندازی که شش صهیونیست زخمی شدند، وضعیت دو نفر از آنان به شدت وخیم است. پلیس رژیم صهیونیستی نیز از صهیونیستها خواسته است که محل عملیات، تجمع نکنند.

شبکه خبری الجزیره اما تعداد افراد زخمی را نُه نفر اعلام کرد. المیادین هم خبر داد که از میان افراد زخمی، سه صهیونیست، به هلاکت رسیدند.

برخی از منابع عبری نیز در توضیح جزئیات این عملیات گزارش دادند، یک فرد فلسطینی در ابتدا به سمت یک رستوران تیراندازی کرد که در جریان آن، هفت صهیونیست زخمی شدند.

صهیونیتسها نیز وی را تعقیب کردند ولی عامل استشهادی موفق به فرار از منطقه شد.


تصویری از محل عملیات
 
شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز که لحظاتی پیش گزارش داده بود نظامیان صهیونیست، این شهروند فلسطینی را تعقیب، و به سمت او تیراندازی کردند و او را به شهادت رساندند، لحظاتی پیش شهادت این فرد را تکذیب کرد.

پلیس رژیم صهیونیستی تیراندازی در تل‌آویو را «تروریستی» توصیف کرده است. گفته می‌شود دست‌کم دو نفر عاملان این تیراندازی بوده‌اند. به گفته پلیس، یکی از عاملان تیراندازی گریخته است. 



تصویری از محل عملیات
 
شبکه خبری المنار هم به نقل از منابع اسرائیلی خبر داد که یکی از عاملان این عملیات، در داخل رستوران حضور داشته و به سمت تمامی افراد حاضر در رستوران، تیراندازی کرده است؛ به نحوی که هنوز تعداد افراد کشته و زخمی نیز مشخص نیست.

این در حالی است که اخیرا عملیاتهای استشهادی در عمق فلسطین اشغالی افزایش یافته است؛ به نحوی که دوم فروردین ماه جاری، در جریان حمله با چاقو در شهر «بئر السبع» در جنوب فلسطین اشغالی، چهار صهیونیست به هلاکت رسیدند .

در همین ارتباط، «داوود شهاب» یکی از سران جنبش جهاد اسلامی در فلسطین در واکنش به  عملیات‌های استشهادی اخیر تأکید کرد که این عملیات‌ها شدت خشم روز افزون ملت فلسطین در قبال سیاست‌های خصمانه رژیم اشغالگر در حق اسرا را نشان می‌دهد.

شهاب تصریح کرد: رژیم اشغالگر بهای قلدری و گستاخی خود را خواهد داد و خواهد فهمید که ملت فلسطین قدرت و اراده‌ای در اختیار دارد که عزم و استقامت آن را در مقابله با سیاست‌های تروریسم و خصومتی که در حقشان روا می‌شود قوی‌تر می‌کند.

این مقام جنبش جهاد اسلامی در پایان تصریح کرد که عملیات‌های مقاومت حق قانون ملت فلسطین و کارآمدترین روش برای مقابله با اشغالگران و شکستن شاخ آنها استشبکه خبری الجزیره اما تعداد افراد زخمی را نُه نفر اعلام کرد. المیادین هم خبر داد که از میان افراد زخمی، سه صهیونیست، به هلاکت رسیدند.

برخی از منابع عبری نیز در توضیح جزئیات این عملیات گزارش دادند، یک فرد فلسطینی در ابتدا به سمت یک رستوران تیراندازی کرد که در جریان آن، هفت صهیونیست زخمی شدند. صهیونیتسها نیز وی را تعقیب کردند ولی عامل استشهادی موفق به فرار از منطقه شد.


تصویری از محل عملیات
 
شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز که لحظاتی پیش گزارش داده بود نظامیان صهیونیست، این شهروند فلسطینی را تعقیب، و به سمت او تیراندازی کردند و او را به شهادت رساندند، لحظاتی پیش شهادت این فرد را تکذیب کرد.

پلیس رژیم صهیونیستی تیراندازی در تل‌آویو را «تروریستی» توصیف کرده است. گفته می‌شود دست‌کم دو نفر عاملان این تیراندازی بوده‌اند. به گفته پلیس، یکی از عاملان تیراندازی گریخته است. 



تصویری از محل عملیات
 
شبکه خبری المنار هم به نقل از منابع اسرائیلی خبر داد که یکی از عاملان این عملیات، در داخل رستوران حضور داشته و به سمت تمامی افراد حاضر در رستوران، تیراندازی کرده است؛ به نحوی که هنوز تعداد افراد کشته و زخمی نیز مشخص نیست.

این در حالی است که اخیرا عملیاتهای استشهادی در عمق فلسطین اشغالی افزایش یافته است؛ به نحوی که دوم فروردین ماه جاری، در جریان حمله با چاقو در شهر «بئر السبع» در جنوب فلسطین اشغالی، چهار صهیونیست به هلاکت رسیدند.

در همین ارتباط، «داوود شهاب» یکی از سران جنبش جهاد اسلامی در فلسطین در واکنش به  عملیات‌های استشهادی اخیر تأکید کرد که این عملیات‌ها شدت خشم روز افزون ملت فلسطین در قبال سیاست‌های خصمانه رژیم اشغالگر در حق اسرا را نشان می‌دهد.

شهاب تصریح کرد: رژیم اشغالگر بهای قلدری و گستاخی خود را خواهد داد و خواهد فهمید که ملت فلسطین قدرت و اراده‌ای در اختیار دارد که عزم و استقامت آن را در مقابله با سیاست‌های تروریسم و خصومتی که در حقشان روا می‌شود قوی‌تر می‌کند.

این مقام جنبش جهاد اسلامی در پایان تصریح کرد که عملیات‌های مقاومت حق قانون ملت فلسطین و کارآمدترین روش برای مقابله با اشغالگران و شکستن شاخ آنها است.

حماس: تیراندازی تل‌آویو، پاسخ طبیعی به جنایت‌های اشغالگران است
جنبش مقاومت فلسطین (حماس) پنجشنبه شب در بیانیه‌ای در واکنش به تیراندازی تل‌آویو اعلام کرد: این عملیات، پاسخی طبیعی و مشروع به تشدید جرائم اشغالگران علیه ملت ما، سرزمین ما، بیت‌المقدس و مسجد الاقصی است.
 
این جنبش اعلام کرد که مقاومت ملت ما در کمین تمام کسانی است که در اندیشه ضربه زدن به قدس و مسجد الاقصی هستند و تاریخ گواهی خواهد داد.

اسماعیل رضوان یکی از رهبران جنبش حماس نیز  در این ارتباط ضمن تبریک به خاطر این عملیات قهرمانانه در تل‌آویو، آن را نتیجه پاسخ به تجاوزات صهیونیست‌ها دانست.

وی بر اهمیت تشدید این گونه عملیات‌علیه اشغالگران صهیونیست تأکید کرد.

پایگاه عبری زبان "حدشوت" گزارش داد که پلیس رژیم صهیونیستی بسیار خشمگین است و از رسانه‌ها خواسته است که هرگونه به تصویر کشیدن نیروهای نظامی در برنامه زنده خود را متوقف کنند.

عملیات تیراندازی در خیابان دیزنگوف تل‌آویو که تاکنون ۲ کشته و ۱۶ زخمی برجای گذاشته است، بی سابقه توصیف شده است.

این عملیات ضمن مختل کردن بسیاری از خدمات شهری در تل‌آویو، موجی از ترس را در وجود ساکنان سرزمین‌های اشغالی ایجاد کرده است.


عملیات شهادت‌طلبانه درتل‌آویو اوج دستپاچگی صهیونیستها را نشان داد
حزب الله لبنان امروز جمعه در بیانیه‌ای به عملیات ضد صهیونیستی رعد فتحی حازم جوان فلسطینی در تل آویو واکنش نشان داد و جانفشانی ملت فلسطین و گروه‌های مقاومت آن‌را مورد تمجید قرار داد.

حزب الله لبنان در بیانیه خود آورده است: این عملیات بار دیگر توان مبارزان فلسطینی در مقابله با اشغالگران اسرائیلی را نشان داد. مبارزان فلسطینی پاسخ به جنایت‌های پی در پی صهیونیست‌ها را ثابت کردند این عملیات قهرمانانه در تل‌آویو، ضعف رژیم صهیونیستی، شکننده بودن، دستپاچگی و دست و پا زدن سرویس‌های نظامی و امنیتی آن را آشکار ساخت.

در بیانیه حزب الله لبنان آمده است: سرویس‌های امنیتی این رژیم در مواجهه با یک مجاهد فلسطینی شکست سنگینی خوردند. حزب‌الله رشادت ملت فلسطین و گروه‌های مقاومت آن‌ها را می‌ستاید و از آزادگان جهان برای همگامی با مردم فلسطین و هر گونه حمایت از آن‌ها دعوت به عمل می‌آورد. تسلسل عملیات‌های ویژه و موفق نشان می‌دهد که تصمیم ملت فلسطین ادامه مبارزه است. عزم ملت فلسطین قوی‌تر از اراده اشغالگران است. مردم فلسطین عزم خود را بر ادامه این مسیر تا زمان آزادسازی تمام فلسطین جزم کرده‌اند.

 
عامل عملیات تل‌آویو به شهادت رسید
رسانه‌های فلسطینی صبح امروز (جمعه) از شهادت عامل عملیات علیه نیروهای «الیمام» در نزدیکی مسجدی در منطقه «یافا» در فلسطین اشغالی خبر دادند.

طبق گزارش «فلسطین الیوم» نام این عامل عملیات در تل آویو و تیراندازی به یک رستوران، «رعد فتحی حازم» جوان ۲۹ساله فلسطینی، از اردوگاه «جنین» بوده است.

منابع عبری ادعا کرده‌اند دو نفر از سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) بعد از شناسایی این فرد، از او خواسته‌اند که تسلیم شود اما او به سمت‌شان شلیک کرده است. نظامیان صهیونیست نیز متقابلاً به سوی او تیراندازی کرده و او را به شهادت رساندند.


شب گذشته، خبرگزاری فلسطینی «شهاب» گزارش داده بود که این عملیات در خیابان «دزنگوف» که یکی از بزرگ ترین خیابان‌های تل‌آویو است، صورت گرفته است. به گزارش این خبرگزاری، این تیراندازی شهید ۲۹ساله فلسطینی، دستکم پنج صهیونیست زخمی شده‌اند.

برخی از منابع عبری شب گذشته در گزارش جزئیات این عملیات ادعا کرده بودند که بعد از تیراندازی این جوان فلسطینی به سمت رستوران، نظامیان صهیونیست وی را تعقیب کردند ولی عامل استشهادی موفق به فرار از منطقه شده است.این در حالی است که شبکه خبری الجزیره تعداد افراد زخمی‌های این عملیات را نُه نفر اعلام کرد. شبکه المیادین نیز تاکید کرد که از میان افراد زخمی، سه صهیونیست، به هلاکت رسیدند.