شفقنا- مجمع عمومی سازمان ملل، فردا درباره تعلیق عضویت روسیه در شورای حقوق بشر رایگیری می کند.
به گزارش شفقنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، طبق اعلام ریاست مجمع عمومی سازمان ملل، این نهاد قرار است روز پنجشنبه (فردا) در خصوص تعلیق عضویت روسیه در شورای حقوق بشر این سازمان به عنوان «مجازات حمله به اوکراین» رایگیری کند.
به گزارش فارس، «پائولینا کوبیاک» سخنگوی ریاست مجمع عمومی اعلام کرد که رایگیری برای ساعت ۱۰ صبح (به وقت محلی) تایید شده است.
لیز تراس وزیر خارجه انگلیس، روز گذشته با طرح ادعای کشتار غیرنظامیان در بوچا از سوی روسیه، تأکید کرد که «مسکو دیگر جایگاهی در شورای حقوق بشر ندارد.»
دیمیتری کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین نیز بیان کرد: «من خواستار اخراج روسیه از شورای حقوق بشر هستم. اوکراین در نبرد کی یف پیروز شد، اما جنگ ادامه دارد.»
گفتنی است دو سوم کشورهایی که در مجمع ۱۹۳ عضوی رای میدهند باید از تعلیق روسیه حمایت کنند تا به صورت موقت از شورای حقوق بشر مستقر در ژنو حذف شود. شورای حقوق بشر، نهاد اصلی سازمان ملل در این زمینه است. این نهاد در سال ۲۰۰۶ تأسیس شد و از ۴۷ کشور عضو تشکیل شده که توسط مجمع عمومی انتخاب میشوند.
طی روزهای اخیر اوکراین و همپیمانان غربی این کشور خواستار اخراج روسیه از شورای حقوق بشر سازمان ملل شدهاند، «لیندا توماس گرینفیلد» نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت که واشنگتن و متحدانش در تلاش هستند تا روسیه را از شورای حقوق بشر سازمان ملل حذف کنند.
∎