شناسهٔ خبر: 53241901 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

قند خون را با مصرف روزانه ۲ گرم از این دانه از بین ببرید

| مصرف تنها ۲گرم سیاه دانه در روز میزان قند خون و هموگلوبین گلیکوزیله (HbA۱C) را کاهش می دهد. همچنین قادر است عملکرد سلول بتا را افزایش داده، در حالی که مقاومت به انسولین را کم می کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از کارگر آنلاین مصرف تنها ۲گرم سیاه دانه در روز میزان قند خون و هموگلوبین گلیکوزیله (HbA۱C) را کاهش می دهد. همچنین قادر است عملکرد سلول بتا را افزایش داده، در حالی که مقاومت به انسولین را کم می کند.

 

خواص سیاه دانه